Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

ya survival reklamlarınızı forumdan taşırmayın!

herkes gıcık , kötü herkes diyebilir
  2. 98IamLegend98

Merhaba (Çok eskiden açmalıydım biliyorum :D)

adama inanma ya 4 yıl önce mc yoktu henüz survival test te bile çıkmamıştı :D (:D dan sonra sölediyim abartma) belki o zaman notch bile doğmamıştı :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddd
  3. 98IamLegend98

ya survival reklamlarınızı forumdan taşırmayın!

arkadaşlar ben creative server arıyodum neyse şimdi buldum ama creative ararken sürekli survival sw leri görüyorum mesela creative sunuculara girdim rebelcraft faction yada emek survival server görüyom şu büyülü sularınızı konu dışına taşırmayın yaa:çerçeve:
  4. 98IamLegend98

Slender Man ve Minecraft karıştırdım :D

güzelmiş slenderman oyunuyla minecraft :like an enderman:
  5. 98IamLegend98

Minecraft Güncellendi! | Versiyon 1.7.2 | Notch is trolling us!

notch yapmıyomu üzdün beni notch u çok seviyodum :(
  6. 98IamLegend98

skyblockta demir farm yapımını merak ediyorum

arkadaşlar skyblocka başlayalı 2 ay oldu adamlar pro bende proyum ama demir farm yapmaktan bahsediyolar demir çiftliği o dimi videosula koyarmısınız? lütfen yalvarıyorum :domuz:
  7. 98IamLegend98

Kanalım İçin İntro Yapacak Biri Aranıyor

ben yaparım ama skype yok youtube hesabım yasin gökmen sana kısaca channel veriyim hakkında ya gir sonra mesaj gönder de sana bir intro gönderirim @ardaözdemirözelden channel göndercem bekle
  8. 98IamLegend98

KOTALILAR GİRMESİN-Kullanabileceğiniz komik haraketli resimler (gifler)

süper benim hoşuma en çok sigara içen bebek , kadını suya düşüren kedi pirana çocuk ve hahahaha gibi alicana benzeyen 1ci gif
  9. 98IamLegend98

Minecraft Gezegeni

gene süper kanka bu hikayeye bayılıyorum bu sefer benim isteğim üzerine sarı bücürüde eklemişsin! teşekkür ederim hem sarı bücür benim ya işte gerçektende herobrine ı öldürmenin yolunu biliyodum istersen bidahaki bölümü yazarken kolaylık olsun diye söyliyim ben oyunlarda mesela reklam yapmak...
  10. 98IamLegend98

küçük bir adada zor yaşam

bana öretmiş oldun sağol
  11. 98IamLegend98

Modlar kullanarak yaptığım bir ev

az önce minecraftın ana sayfasına baktım 1.7.2 çıkmış! az önce!
  12. 98IamLegend98

değilmiş
  13. 98IamLegend98

******************** a bakiyim geliyim öle cevap veriyim
  14. 98IamLegend98

hexxit dedin ya
  15. 98IamLegend98

oyunda parasız premium kazanma yolları

konuyu bu günlük terk ediyorum çünkü bi arkadaş konuşmadan mesaj gönderiyo bide bu forum oto takibe alıyo ikide bir bilidirim geliyo ghast gibi zırlıyom Valla :D
  16. 98IamLegend98

bana mı diyosun
  17. 98IamLegend98

her şeyi tamamen virgülüne kadar anladım
  18. 98IamLegend98

@uylaş_45 kanka bende 45 im ve süper olmuş ya banada evdeki eşyaların modunun indirme linkini atsana evim çok sade :(
  19. 98IamLegend98

oha lan 12 premium hesap mı? yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ve seni tebrik ediyorum :D
  20. 98IamLegend98

burda öyle bir şey yok başka bi yerde doğmazsın yani skyblock gibi geliştirirsin kim bilir? belki bi biyoma ulaşırsın köy bulursun...
  21. 98IamLegend98

ben skyblock ta hayatta kalıyosam burdada kalınır peki sen skyblock ta hayatını nasıl sürdüryosun ?
  22. 98IamLegend98

'Mr.Snowman' Bir Zindev Eseri...

etiket bildirimlerini kapatmış olmayasın ? :P aga artık spideryasin e değil bana etiket at o kankamdı onunkini kullanıyodum ona kötü bir şey yaptım şifresini değiştirdi beni etiketle artık zindev