Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
orası mutfak değil kardan adam yardım ediyo ama evim evim köy evide fırını oraya koydum mutfak yaparsam oraya koycam o tavuklar ahırda ahır yaptımbak senin için seni elmas taçlı kralken yaptım bak
aslında sarı bücüründü ama kopyalayıp seni yaptım
yeter artık ben bıktım ******* etçem şimdi bakama önce karakterimi ******* ettircem minecraft spideryasin ailesi yaşam ağacını lava at yok atma henüz her şey erken!
ama sarı bücür minecrafttürk ekibinin en sevdiği skin. Ve kavga istemezler hiçbir konuda. O yüzden ban yada uyarı puanı atmakta özgürler üstelik Din, Ve siyası tartışma çıkarıyonuz :S
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.