Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

endermana bindim (gerçek) (kanıtı resim)

hey! o benim skinim! o bendim! ben forumexe de paylaştım burda paylaşmaya üşendim
  2. 98IamLegend98

Yardım .

yap o zaman bak googleyi yarım sekme yap sonra resmimi masaüstü ne sürekle sonra avatarını değiştir :D sarı bücür topluluğu :D@Todeskeks PC yi kapat uyu artık yarın okulun yokmu senin ?
  3. 98IamLegend98

Yardım .

dur sana güzel bi todeskeks yapçam indirme link vercem indircen avatarını onla değiştircenişte bu resmi şimdi indirelim: hadi indir beniii!!! @Todeskeks
  4. 98IamLegend98

Yardım .

avatarını todeskeks değil kanlı todeskeks yapmak :D
  5. 98IamLegend98

Yardım .

minecraft windows 8 de çalışır ama kasar bilgisayara bakmadımda gerçi :D bakmadan sölüyom :D ben windows 7 yim babamın ki windows 8 ona minecraft yükledim kastı özelliği az
  6. 98IamLegend98

videom için dövüş müziği arıyorum

önerilirinize yarın 12 yani okuldan çıktığım saatte kahfaltı edip bakçam
  7. 98IamLegend98

oyunda parasız premium kazanma yolları

bende öyle hafif suçlardan ban yiyebilirsin diyom kendi sözümü bana satma
  8. 98IamLegend98

asıl sen dikkat etmelisin daha banın yeni geçti sürekli banlanıyosun evet senin suçun bi yandan bi yandanda forumun suçu forum çok hassaz bi a*k dedinmi bitti anında banlanırsın
  9. 98IamLegend98

biliyom ben, 8 yaşındaki çocukmuyum çok video indirdim ben hep videolarıma youtube mp3 indirerek videolarıma müzik koydum mesela birtanesi:
  10. 98IamLegend98

öyle bir şey olmicak ben sitelerde banlanmamak için elimden geleni yapıyom mesela birisi bana küfretti diyelim bende ona küfretmem rapor ederim çünkü banlanmamam gerek banlanırsam geçici süreliğine forumexe ye gitmem gerekir forumexe de kasıyo
  11. 98IamLegend98

işime yaramaz bana sert rock müziği gerek ve çok gerizakalı ve aptal özellikli bir program kullanıyorum movie maker le güzelleştiriyorum ve adını söleyince televizyonda google reklamı var diyelim çoçuk babasına gülerek "hayır baba! o sitede kötü amaçlı yazılım var!" babası "biliyorum oğlum...
  12. 98IamLegend98

yaşım 14ve raparomu geri aldım
  13. 98IamLegend98

arkadaşlar başlıktaki gibi dövüş müziği arıyom mutant creatures moduyla dövüş çekcemde nolur kampanya : koyduğu müziği beğendiğim kişiye onun avatarı için haraketli skin koycam (elini şuraya buraya atmış) ama skinin ismini söylemeliler...
  14. 98IamLegend98

Rapor edildin. Sebebi:Benimle dalga geçiyorsun.
  15. 98IamLegend98

Modern heykelim

senden bişi olmaz ama ölünce belki sevilirsin ama bu 3 blok yüksekliğindeki bişiyi kim napsın neyse ben mutant creatures modda mutant dövüştürcem bay bay toprağam canım benem
  16. 98IamLegend98

Modern heykelim

hor mu hoş mu? rapor edildin küfürcü!
  17. 98IamLegend98

Modern heykelim

/kill Sarı Bücür(yani ben) /kill DedeYapraa
  18. 98IamLegend98

hack kullanma hack pişmanlıktır minecrafttürk ün gift code li yarışmalarına sürekli katıl ve kazanmaya çalış sw lerde "abi kullanmadığın premium varsa verirmisin ? Allah rızası için" diye dilen
  19. 98IamLegend98

Minecraft Gezegeni

kolay gelsin matematik sınavın ;)
  20. 98IamLegend98

endermana bindim (gerçek) (kanıtı resim)

imzandaki videoyu çok gıcık buluyorum
  21. 98IamLegend98

Minecraft Gezegeni

aga süper bundan sonrasında sarı bücürü koyarmısın? mesela o steve'e dost olsun birlikte savaşsınlar öyle olsun
  22. 98IamLegend98

Evinizi nere kurarsınız?

ev yapmakla uraşmam onun yerine gidip jungle ağacı varsa içine evimi yaparım bi yatak koyarım o kadar veya toprağa koyarım yada küçücük bişi yaparım yada köyde yaşarım :D çıkmak için toprağı koy atla koy atla öyle çık bolca odun topla merdivenle tekrar in
  23. 98IamLegend98

Dondurma Bob | Dientcence

tebrikler çok güzel olmuş eline sağlık canım dondurma çekiyo görünce
  24. 98IamLegend98

En Ayrıntılarıyla Bütün Moblar (minecraft Wiki'den Esinlenilmiştir.)

devam et abi kaç devam gerekiyosa veririz biraz nether moblarındada bahset yahu!devam et abi kaç devam gerekiyosa veririz biraz nether moblarındada bahset yahu!