Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Minecraft Oynayamıyorum

Aygit Yoneticisine girip goruntu bagdastiricisi ayarlarindan surucu olarak microsoft u sec. Sonra ekrn kartinin chipsetlerini yapan siteye gir (uretici firma degil chipset (amd , nvidia,intel vs.)) ve ekran karti modeline gore sueucuyu indir, sonra kurulumda ilk islem olarak surucuyu kaldir i...
  2. Salturbone

Class Dosyası Acılmıyor

Kullandigi aource dozyalarinin icine class dosyasini atinca calismaz. Surukle birak ile de calisma. Ancak java formatli dosyalari duzenleyebilirsin. Class dosyalarini duzenleyebilmek icin compile etmek gerekiyor :alay:
  3. Salturbone

[Çözüldü] Komut Yazınca Bekletmesi

Command /sgsec en solda olacak. Onun altındakiler de ona göre şekillenecek..
  4. Salturbone

oyun yapcam-hikaye

AC: ROgue de öyle :'(
  5. Salturbone

Science Of Future | Spoiler | Öneri ve fikirleriniz varsa yapışın.

Profulunu de ac pls :'( K013 cihazımdan gönderildi
  6. Salturbone

Ben neydeyim saniyorsun :'( K013 cihazımdan gönderildi
  7. Salturbone

Yazilan he3 tab basina bir tab birakacaksin oralarda. Muhtemelen calisir.?? K013 cihazımdan gönderildi
  8. Salturbone

Command /sg Tab trigger: tab tab set {bir.%player%} to location of player Tab tab wait 5 seconds Tab tab set {iki.%player%} to location of player Tab tab if {bir.%player%} is %{iki.%player%}%: tab tab tab teleport player to {sg} Command /sgsec: tab trigger: Tab Tab set {sg} to location of player
  9. Salturbone

Yeni Yıl

Yanlisla3i duzeltme niyazi :'( vardir bir bildigi ^_^
  10. Salturbone

Cidden "Güldür Güldür Show"a Gülüyomusunuz

ben ikisini de sevmiyorum :'(
  11. Salturbone

Sitede/Forumda En Çalışkan Üye Kim?

Hmm kimse yeselectro dememis. Ben gidiyorum... @Yeselectro
  12. Salturbone

Cidden "Güldür Güldür Show"a Gülüyomusunuz

Berbat o ya izlemeye degmez :'(
  13. Salturbone

Class Dosyası Acılmıyor

Arkadas ne guzel sallamışsın ya :lol:
  14. Salturbone

oyun yapcam-hikaye

Havada olan ben degilim. Benim yerim belli. Ama birileri takilip dustu sanirim -_-
  15. Salturbone

oyun yapcam-hikaye

Hesap makinesi -_-
  16. Salturbone

oyun yapcam-hikaye

Bunlar gercek seyler dostum. Zamaninda pes extreme ekibinde grafik/forma tasarimcisi olarak calistim. Sadece tuttugum takimin profesyonel formalarini hazirlamak icin 3 ay ugrastim. Konaminin yapabileceginden cok daha kaliteli tasarimlar yaptim. Formqlara ozel kaliplari dhi kendim hazirladim...
  17. Salturbone

oyun yapcam-hikaye

Mobilden yainca sorun çıkariyor.
  18. Salturbone

oyun yapcam-hikaye

Ben oyun modlari yaptim (pekcok oyunda) buyuk bir oyun yama ekibinde calistim. Harika derece iyi photoshop kullanan biri oldum. Gml ile oyunlar yaptim (berbatti) java ogrenip plugin dahi yaptim ardindan genis bir oyun yapimciligina giristim ve ekip topladim. Raptorda neler var dokulsun ?
  19. Salturbone

Class Dosyası Acılmıyor

Musait degilim mobilden kopyalama yapamiyorum :'( K013 cihazımdan gönderildi
  20. Salturbone

Class Dosyası Acılmıyor

Compile etmek dosyayi okumak manasina gelir. Bunu javada jd-ui ile yapabilirsin :'(
  21. Salturbone

Class Dosyası Acılmıyor

Eclipse compile etmeye yaramaz. Compile edebilmek icin jd-gui kullanman gerek :'(
  22. Salturbone

Sorun lütfen bilenler cevaplasın

Bi ara icine kablo sikismisti cal8smiyordu ama acilmisti :'(