Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Jeb_ Olsan Napardın?

Oyunun source dosyalarını önce görünümden. Sonra internetten, sonra da geri dönüşüm kutusundan silerdim ^^
  2. Salturbone

Türk Lirası Steam'e Geliyor

o_O iyi oldu bu. ikide bir doviz hesaplarına "Bu oyun kaç lira ediyor ?" diye bakmayacağıma sevindim :D
  3. Salturbone

Ergenlik Döneminde Arkadaş Seçimi

Merhaba Forum ! Bu gün sizlere çok önemli bilgiler vereceğim. Ergenlik döneminizde yapacağınız seçimler, hele hele şu anda anlatacak olduğum arkadaş seçimleri hayatınızın kökünden değişmesine sebep olabilecek unsurlardandır. Peki arkadaşlarımızı nasıl seçmeliyiz ? Not: Kendi hayat felsefemdir...
  4. Salturbone

Flaş! Djyee Mybb Forumlarında Enselendi!

Doğru benden büyüksün. I'm sorry than you...
  5. Salturbone

Flaş! Djyee Mybb Forumlarında Enselendi!

Adam bir konu açmış hemen sabite alınıp +100 Rep verilmiş. Abisi forumun kurucusu baban midur ?
  6. Salturbone

Merhaba Steam!

Yaz tatilleri, Hristiyanlık dininin bayramları, Oyunun yapımcısının belirlediği zamanlar...
  7. Salturbone

Bedava Afterfall:InSanity

Tamam açın siz skype'i ben beklerim ^^
  8. Salturbone

Kütüphanede sağ altta oyun ekle yazıyor. Oradan ürün etkinleştir'e tıklayıp oraya yazacaksınız kodu...
  9. Salturbone

Merhaba Steam!

Biz orjinal olarak oynamak istiyoruk. Öyle abuk sabuk değil :(
  10. Salturbone

Merhaba Steam!

O bilgisayarı bırak toplama masaüstü al derim ;)
  11. Salturbone

Merhaba Steam!

Oyun artık bizim bozmayın kafayı :D Zamanında Sniper Elite V2 de böyleydi :D
  12. Salturbone

Merhaba Steam!

Arkadaşım 24 saat sonra silinmeyecek. Satın almış gibi oynayacaksın şu 24 saat içinde yüklediğinde. O senin dediklerin haftasonu fırsatları oluyor. denemek için oyunu veriyorlar...
  13. Salturbone

Merhaba, Afterfall:Insanity kampanya kapsamında gerekli şeyleri yapıp e-posta ardesinizi verdiğinizde size cd-key veriliyor... Bu cd-key'i hesabınızda kullandığınızda ise extended edition olarak steam hesabınıza ekleniyor ! http://www.*********/2014/10/15/new-free-steam-keys-giveaway/ Buradan...
  14. Salturbone

PAYDAY THE HEIST BELEŞ ÜŞÜŞÜN CUMA 20:00 A KADAR KAPAN KAPTI SİZİN OLUYOR

Yalnız konunun oyun konsolu bölümünde olması gerekiyordu ^^
  15. Salturbone

24 saat için bedava olduğunu belirtiyor neyin kafasını yaşıyorsun :ha:
  16. Salturbone

1 gün boyunca bedava olacak. Haber doğru yani. Hatta payday sayfası çöküyor :D
  17. Salturbone

Tomb Raider

İyi almayayım. Alper ve ben oynarız param olduğunda ^^
  18. Salturbone

Tomb Raider

İndirim gelince ve param olursa alırım ben sana ^^
  19. Salturbone

Bir Plugini Güncellemek (1.6.4'den 1.4.2'den Felan Kalma Pluginleri Güncellemek)

1.4.2 pluginleri 1.7.9'da da çalışması gerekir. Çünkü sadece sürüm uyumluluğu ve yeni özellikler için bukkit versiyonu çıkardılar ;)
  20. Salturbone

Tomb Raider

http://store.steampowered.com/app/203160/ Bunu al ;). Onun dışındakiler rezalet <_<
  21. Salturbone

Duvar Kağıdı Arşivim - By KadirBerk

Elbette öyle yaptım. Hepsinin yüklediğim yeri mi bulacaktım yani ? :D
  22. Salturbone

(byBluera™) - Toplama Factions Paketi - Sizde Paket Oluşturun! - [1.7.X - 1.8]

O programları kendileri yazıyorlar. Yoksa internette 1.7.2+ için bot programı yok ;)
  23. Salturbone

Duvar Kağıdı Arşivim - By KadirBerk

İlk fotoğrafın tam söylediğine uymadığını belirtmek isterim. Onun dışında benim zevkim siyah, bu yüzden benim arşivim ;) Ancak yine de doğa resimleri var ve bunlar da açık renkli ;)