Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mod yapmak gayet basit bir şey. Yaz bakalım Youtube'a "How to make 2d java game" diye nasıl şeyler çıkıyor. Mod yapmak onların yanında çocuk oyuncağı gibi kalır. (Tabii ayrıntıya girince iş tersine de dönebiliyor :ASDAS).
Bir arkadaşım benim için şöyle bir sistem toplamıştı belki beğenirsin(Not: FX işlemcinin fanı çok ses yapıyormuş sanırım yenisini alman faydalı olacaktır.);
http://www.vatanbilgisayar.com/gtx750-ti-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti-13007.html...
[-*-]Doctor Who Zaman Birimi[-*-]
Hiç fark ettiniz mi bilmiyorum...
8. sezonda Yeni Doctor "Peter Capaldi" Doctor'un 2000 Yaşını geçtiğini iddia ediyor.
Ancak bu zamanı hangi yıldıza göre söylüyor?
Eğer Güneş'e göre ise Zaman Lordları Güneş Sistemimize gelene kadar 1 yıllık sürenin nasıl...
on death of player:
victim is player
execute console command "give %attacker% 264 1 1 {display:{Name:Ölüm Yadigarı}}"
send "<red>%attacker% tarafından öldürüldün !" to victim
İstediğunden fazlasunu yaptum :)
Zaten tanımaman gereken bir şahıs kendisi. Tanırsan sevmezsin. (İnanılmaz bir egosu vardır ;) Muhtemelen yanlışını arayıp seni küçük düşürmeye çalışacağı için sevemezsin de kendisini...)
Doğaçlama daha hızlı olur aslında ^_^ Yine de saygı duyuyorum. Düşünmek yerine direkt olarak bir çalışma hayata geçirip onu da gösterir misin acaba nasıl olacak :ha:
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.