Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

mod yapma

Mod yapmak gayet basit bir şey. Yaz bakalım Youtube'a "How to make 2d java game" diye nasıl şeyler çıkıyor. Mod yapmak onların yanında çocuk oyuncağı gibi kalır. (Tabii ayrıntıya girince iş tersine de dönebiliyor :ASDAS).
  2. Salturbone

Oyun Oynamak İçin İdeal Bir Bilgisayar Arıyorum

Bir arkadaşım benim için şöyle bir sistem toplamıştı belki beğenirsin(Not: FX işlemcinin fanı çok ses yapıyormuş sanırım yenisini alman faydalı olacaktır.); http://www.vatanbilgisayar.com/gtx750-ti-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti-13007.html...
  3. Salturbone

[-*-] Doctor Who " Zaman Birimi " - Nöron Yorucu Gerçekler V1 [-*-]

[-*-]Doctor Who Zaman Birimi[-*-] Hiç fark ettiniz mi bilmiyorum... 8. sezonda Yeni Doctor "Peter Capaldi" Doctor'un 2000 Yaşını geçtiğini iddia ediyor. Ancak bu zamanı hangi yıldıza göre söylüyor? Eğer Güneş'e göre ise Zaman Lordları Güneş Sistemimize gelene kadar 1 yıllık sürenin nasıl...
  4. Salturbone

Mod Paketi Yapıyorum Oy Vererek Yardımcı Olun

Aramaya üşenmeyin. Bu yüzden ülkemiz kaybediyor...
  5. Salturbone

Çok orjinal bir oyun fikri!!

La neresi orjinal bunun ? bu bildiğin minecraft'daki soru/cevap mapi A:SDSABen bi hikaye yazim da görün siz oyun nasıl oluyormuş ;)
  6. Salturbone

zeplin modu yapmayı birtürlü beceremedim

Acaba foruma nasıl ulaştı o_O
  7. Salturbone

zeplin modu yapmayı birtürlü beceremedim

Arkadaşım anlamıyorum. Modu mu yapacaksın ? Yoksa sadece yükleyecek misin ?
  8. Salturbone

mod yapma

Eyi yöp böklüyörüm...
  9. Salturbone

Creepypasta Modu İster Misiniz ?

Abi yapmayın bunu ;( Alichos'a söylesen belki aylarını alır o düzeneği kurmak...
  10. Salturbone

Şu Eventi Bilen Varmı?

onun için ayrı bir değişken oluşturup "remove {tl.%victim%} to 1" yazıcaksın ;)(tl değişkendi herhangi bir şey yazabilirsin...)
  11. Salturbone

mod yapma

Bu forumda mod apacak insanları parmakla sayarsın aslanım. Hatta tek elininki bile yeter. Hiç kimse senin için bunu yapmaz yani türkiye'de ;)
  12. Salturbone

bilmiyorum onu da siz düşüneceksiniz :D
  13. Salturbone

Modelleme işlerini ben hallederim (Red is bad <_<). Ancak kodlamaları siz yapacaksınız muhahahahaahahaa !
  14. Salturbone

Barcelona ne alaka ?
  15. Salturbone

Şu Eventi Bilen Varmı?

on death of player: victim is player execute console command "give %attacker% 264 1 1 {display:{Name:Ölüm Yadigarı}}" send "<red>%attacker% tarafından öldürüldün !" to victim İstediğunden fazlasunu yaptum :)
  16. Salturbone

Cazza144 Kimdir ? [ 400 Abone ] - Süper Konu Dizaynı !

Abi Zürü dümeyün bü adama
  17. Salturbone

Etiket bildirimi gitmiyor artık :D
  18. Salturbone

Zaten tanımaman gereken bir şahıs kendisi. Tanırsan sevmezsin. (İnanılmaz bir egosu vardır ;) Muhtemelen yanlışını arayıp seni küçük düşürmeye çalışacağı için sevemezsin de kendisini...)
  19. Salturbone

Doğaçlama daha hızlı olur aslında ^_^ Yine de saygı duyuyorum. Düşünmek yerine direkt olarak bir çalışma hayata geçirip onu da gösterir misin acaba nasıl olacak :ha:
  20. Salturbone

Saa bisi diim mi ? Videolarını izledim o kadar uzun sürecek şeyler değil onlar...
  21. Salturbone

Üşenmedum son cümleyü okudum...
  22. Salturbone

Doktor Hu? (DOCTOR WHO) nun telefon külübesi (işsizlik[Gene])

Neyin kafasını yaşıyorsun abisi ?