Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

-Bu Seferki Ciddi*-

Üstün zekalı olduğunu kimse bilmezse üstün zekalı olmanın da bir anlamı yok. Bir düşün, bence gitme. Her ne kadar yalan yanlış bilgiler paylaştığın düşünülse de doğru bildiğini oku, cahilliğin önüne geç. İstersen burada olma, ama başka bir yerde yap en azından bunu. Yalnızlık, bazen çok şey...
  2. Salturbone

Spawner Düşürücü - Skript - Artık Kırdığınız Mod Spawnerlar Diğer Bloklar Gibi Düşecek !

Olayı 0'dan yanlış yazdın kardeşim. Direkt olarak verilebiliyor. DENENDİ. Ancak yazdığın komut zaten hatalı yani çalışmaz...
  3. Salturbone

Görunmez Block

/setblock - - - piston_extension
  4. Salturbone

Okuyacağınız Kitabın Nasıl Olmasını İstersiniz ?

Ödevlerimi size yaptırayım o zaman :)
  5. Salturbone

Ödevimi teslim edeli bayağı bir süre oldu. Ve anket ödevi değil. Çalışma kitabı detected...
  6. Salturbone

Photoshop 7/İnsan Ağzı olan kedi

10 üzerinden -∞, böyle bir şık olmadığı için en düşüğünü işaretledim. Uyumluluk 0, insan biraz uydurmaya çalışır değil mi hemen kesip yapıştırmaz oraya ?
  7. Salturbone

İçeriği ile alakalı demek istemiştim...
  8. Salturbone

Merhaba Arkadaşlar ! Sözü uzatmayıp sizi de yormayarak hemen soruya geçmek isterim; Okuyacağınız Kitabın Nasıl Olmasını İstersiniz ? Ben şahsen şöyle düşünüyorum; Macera içerikli kitaplar , diğerlerine göre daha çok ilgimi etkilemekte beni, hikayenin derinliği, benim için neredeyse her şeydir...
  9. Salturbone

-Bu Seferki Ciddi*-

Oktay Sinanoğlu'nu tanımıyorsun sanırım ? Dünyadaki en genç profesör olan insandır kendisi, 26 yaşında profesör oldu, sadece sınavlara girerek, neredeyse hiç okumayarak (Yani okula az giderek) üniversiteyi erkenden bitirmiştir. Yazılan şeylerin %100'ü internet'te zaten var olan şeyler, ama sırf...
  10. Salturbone

[-*-] Zamanda Yolculuk Paradoksu - Nöron Yorucu Gerçekler V2 [-*-]

Bu da eşittir evrenin çöküşü...
  11. Salturbone

Minecraft Server Jarları Bir Değişik ?

Neresi bozuk ben mi karıştırdım yoksa o_O
  12. Salturbone

Şu anda dünya üzerinde her şeyi bilen biri yok. İnsan, sadece ilgisini çeken şeyleri öğreniyor (Bazı bilgileri ise zorlama ile(Okul <_<)) . Sana da hak veriyorum. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor. 100 yıl öncesine kadar 100 km ötedeki haberi günlerce bekliyorduk. Şimdi saniyede öğrenebiliyoruz...
  13. Salturbone

Aslında öyle düşünmüyorum. Sadece kendini çok üstün gören bir kişisin. Laf çarpıttığın falan yok, kimse bilmediği bir şey hakkında konuşamaz ki zaten ;)
  14. Salturbone

[b]İninal kart para kazanmak

Nayur tabiiki. Üye olduktan sonra ilk önce forum kurallarına girdim :D
  15. Salturbone

Ben ezberledim ^_^
  16. Salturbone

Daha forum kurallarını okumuyorlar. Üşenmeyin okuyun bir ara !
  17. Salturbone

100 Yıl içinde tek bir insanı ışınlayabilecek teknolojiye ulaşacağız (Tabii ki hangi atomumuz hangi yerimizde olur bilinmez :D) Geri kalan 100 yılda ise atomların doğru yerde ışınlanmasını sağlamak ile geçirilir. Ve belgeselin adı umrumda delğil <_< Her belgesel doğru şeyi ifade etmez. Area...
  18. Salturbone

zeplin modu yapmayı birtürlü beceremedim

hiç uğraşmadan sadece forge yükleyip yapabilirdin <_<
  19. Salturbone

Tek bir atomu ışınlayabilmek için milyar dolarlar harcamışlar. 100 Yıl sonra belki <_< Ve zaman yolculuğunun mümkün olması çok zor, çünkü zaman bir mekan değildir. Oraya gidemeyiz...
  20. Salturbone

Can Sıkıntısıyla Yaptığım Şey..

Haritalar bölümüne link şart karşim ;)
  21. Salturbone

perdeyi kaldırır* Terbiye dersi vermiyorum, İşte bunu anlamadığın için hiçbir zaman profesyonel olamayacaksın :p Ve istediğim yaşta istediğim gibi konuşabilirim. İstersem olduğumdan olgun, istersem olduğundan genç. Bundan 2 mesaj öncesine kadar mesajların sadece post kasma niteliğinde idi...
  22. Salturbone

çok oyunculu

Nayur. Bir dahakine başka isumle girmen gerek yoksa hareket edemezsun...
  23. Salturbone

Terbiye dersi vermiyorum, İşte bunu anlamadığın için hiçbir zaman profesyonel olamayacaksın :P
  24. Salturbone

@Alper gibi 6. sezondan başlama izlemeye sakın ;)