1.7.10

1. O

Direwolf20 1.7.10

Direwolf 20 1.7.10 Paketine girip bir dünyayı Açmaya çalıştığımda ''loading world'' sonra oyun kapanyor ne yapmalıyım ? Not: Premium'um ve 64 bit (6Gb Ram verdim)
  2. SaintJermen

[FPS 1.7.10] Kasma Derdine Son !

Merhaba Arkadaşlar, Hepimizin baş düşmanı olan kasma sorununu önemli oranda azaltacak bir modla karşınızdayım. Bu mod sayesinde oyununuz %60 gibi bir oranla daha az kasacak. Lafı dolandırmadan moddan bahsedeyim :) Öncelikle resimler alıntıdır, bu kusurumu bağışlamanızı dilerim. Modu Yüklemeden...
  3. W

AxitrBilişim 1.7.10 Spigot kuramayanlar içeri çözümü var

Spigot Son Sürüm Alma Yazılı anlatımı. Spigot.jar indiriyoruz. Bukkit sunucusu açar gibi normal bilgisiyarımıza kuruyoruz. spigot.yml deki kısmını bu şekilde değiştiriyoruz. Eula ise Spigot.jar , Spigot.yml ve eula.txt dosyalarımızı sunucumuzun kök kısmına atıyoruz. Sonra sunucumuzu...
  4. qomers

FTB Direwolf20 açılmama sorunu

Merhaba arkadaşlar direwolf20 1.7.10 modpacki görünce çok hoşuma gitti. ve hemen indirttim(ftb launcher aracılığıyla) ama launcha basınca hiçbir şey olmuyor. ne ekran gidiyor ne bir şey oluyor. bende sinir oldum ve sizlerle paylaşma gereyi duydum. SORACAĞINIZ TEMEL SORULAR kullandığım ftb...