Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sunucumdaki Oyuncular Bloğa Bakarak Enderpearl Spam'nı Yaptıkları Zaman Üst Katmanlara Çıkabiliyorlar.
Oyuncuların Bloğa Bakarak Enderpearl Atmasını Kapatmak İstiyorum.
Yardımcı Olurmusunuz.
Merhabalar 1 aydır server kurma işlerine merak sarmış durumdayım ama ne bilgim var nedene nereden başlamam gerektiğini bilmiyorum Skriptin ne olduğunu veyahut pluginlerin nasıl kullanıldığını bilmiyorum ama araştırmaya başlamış durumdayım amacım ne diye soracak olursanız town serveri kurmak ama...
'a new book' is not an entity type
'a new text component with "%nl%Adınız: &7%player%"' is not an entity type
'book {_kitap}' is not an entity type
command /kitap:
trigger:
set {_kitap} to a new book
set {_satir} to a new text component with "%nl%Adınız: &7%player%"...
spigot 1.12.2 kullanıyorum itemspawner skripti mevcut eşyayı veriyor ancak spawner domuz olarak gözüküyor yardım edermisiniz
command /elmassp:
trigger:
if player is op:
give 1 monster spawner named "&6&lSpawner &bElmas &eSpawner " to player
else...
Merhaba Forum Üyeleri Sizlerden Bir İsteğim Olacak Ben Bir tane skript istiyorum isteğim skyblock coin skript mesela oyuncular edit dünyasında bir obsidyen kırınca 10 coin gelecek ve title manager score boarddına gözükecek ve chestcommandda spawner menüsünden oyuncular spawner alınca coin...
Merhaba arkadaşlar bu gün kendi yazdığım /lobi skriptini göstericem
on login:
teleport player to {baslangic}
command /setbaşlangıç [<text>]:
permission: set.spawn
permission message: &3Lobi &8> &cHata Komut Bulunamadı!
trigger:
if arg 1 is set...
Sadece merak ediyorum minecraftta böyle bir şey mümkün olur mu diye. Merak ettigim şey şu mesela ben 2 tane odun kırdım elimde bir şey olucak ona sağ tıklayınca bir anda zaman tersine akıcak odunlar eski yerine gelicek.
Merhaba, tanıtım konuma giren kişi hoş geldin.
Şimdi sizlere iyi yerlere gelmesi için
uğraştığımız sunucumuzu ve onun sistemleriyle
ilgili bilgiler vereceğim.
Vestoria Minecraft Sunucuları
Tanıtım Biçimi : İlk Haritalar ve Altında Özellikleri
(Sığamayan şeyler olabilir.) Onlar da sizin için...
Bu Skript Daha Önce Çalışıyordu Şimdi çalışmıyor Bu Kodta Ne Hata Var Bilen Varmı ?
if player balance is greater than or equal to 100:
Tam Skript:
command /kazmamarket [<text>]:
trigger:
wait 0.3 seconds
if arg 1 is not set:
play raw sound "random.orb" at...
kullanmış olduğum coin skriptinde 20 saman kırınca 40 coin veriyor. her saman kırdığında barına 20/1 20/2 aratarak gidiyor 20. kırdığımda ise <none> yazıyor sonra 1 2 3 4 diye gidiyor
bu <none> yi nasıl 0 yaparım
selam benim isteğim 5,6 tane dünyayı bi grup yapıp sadece orda bulunan oyuncuların mesajları görmesine olanak tanımaktır mesela birisi grup dışı bir dünyada ise ona mesajlar gitmeyecektir. mesela hub varsa serverde skyblock grubuna gitmeyecektir mesaj çünkü hub grubunda hub olacaktır skyblock da...
Merhab Bügün Sizlerden Bir Skript Rica Edeceğim. Skript Şöle Olcak:
Sunucumuda edit saman balyası olarak geçiyor şuanda elimde ki skript 20 tane kırınca 40 coin veriyor
ben bunu levelli makaslarla (örnek:saman balya kırıcı 1) kırdığımda 40 deil 80 gelmesini istiyorum level 3 de ise 120...
Herkeze İyi Günler.
Ben Sizden bir şey Rica Etcem
Lapis Kırınca %2 şans ile büü bir şeker (sugar) düşcek
kendim yapabiliyorum ama büyülü veremiyorum normal düz verebiliyorum
Benimki:
on break of lapis ore:
chance of 2%:
give a sugar named "&3&lAnahtar Parçası" to player
Bu Şekilde...
Merhaba arkadaşlar ben şöyle bir skript istiyorum 100 taş biriktirip alabildiğimiz bir blok olucam bu bloğu yere koyduğumuzda bir ev veya yapı oluşucak. Yardım ederseniz çok sevinirm.
Merhaba arkadaşlar ben şöyle bir şey istiyorum elimizde bir kılıç var ismi Kılıç[10 Hasar] ordaki hasar miktari ile kılıç güçlenebilir mi. Umarım yardım edersiniz.
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.