#skript

1. T

İstek Minecraft iksiri içince boş şişeyi otomatik silme

Minecraft iksiri içince boş şişeyi otomatik silme skripti gerekli olan atabilirmi?
  2. RigbGT

Yardım Minecraft Oyuncudan Sandık Düşürme Skripti

on death: if attacker is a player: if victim is a zombie: set {_drops::*} to drops set {_victimdeadloc} to victim's location set {öldüren.%player%} to name of attacker clear drops drop 1 chest named "&6Sandık...
  3. RigbGT

İstek Nasıl yaparım ?

on death: if attacker is a player: if victim is a zombie: set {_drops::*} to drops set {_victimdeadloc} to victim's location set {_öldüren.%attacker%} to name of attacker clear drops drop 1 chest named "&6Sandık...
  4. D

İstek /admin skripti

ALLAH İÇİN BİRİSİ ADMİN SKRİPTİ SÖYLESİN ARKADAŞLAR İHTİYACIM OLAN SKRİPT /admin komutu olmadan blok koyamama kıramama skripti söyleyene ininal üzerinden 5tl atıcam hafta sonu nolur şu skripti yazın suraya (YAZAN DC SİNİ YAZSIN 5TL İÇİN)SKRİPT KONTROL EDİLECEK
  5. Z

Telefon Skripti | Gui'li ve Rehber Sistemi! | ÜCRETSİZ!

Merhabalar Arkadaşlar Bugün Uzun Zamandır Uğraştığım Telefon Skriptini Size Tanıtacağım Ve De Kodları Vereceğim Bu Skripti Yakında Açacağım Modern Roleplay Sunucusu İçin Hazırladım Fakat Burada Paylaşmak İstedim Fazla Uzatmak İstemiyorum Skripti Tanıtayım: Özellikler: Not: Skript Denenmemiştir...
  6. Orcest

SKRIPT | Tamir Skripti (Repair Skripti) | GUİ'li (Menülü) | Bir kısmı için ESSENTIALS gereklidir. | Kolay ama kullanılabilir. | Maksan

TAMİR SKRİPTİ Essentials'ta böyle bir özelliğin var olduğunun farkında olduğumu belirtmek isterim. Sadece kendimi geliştirmek ve aynı zamanda arayan kişilere yardımcı olmak açısından yazdım ve şimdi de paylaşıyorum. Kullanım: /tamir /tamir el /tamir her şey NOT: /tamir ile direk menüye...
  7. Orcest

SKRIPT | Fısıldama Skripti | Fısıldama Bloklamalı (Özel Mesaj Skiripti) | Maksan

FISILDAMA SKRİPTİ Çoğu kişinin plugin ile bu özelliği sağladığının farkındayım ancak yinede her ihtimal olasıdır düşüncesiyle ihtiyacı olabilen biri çıkar diyorum ve skripti paylaşıyorum. Kullanım şekli: /fısılda <oyuncu> <mesaj> /mesajalmayı <aç> yada <kapat> NOT: /fısılda /mesaj /yaz /msg...
  8. Orcest

SKRIPT | Sohbet Temizleme Skripti | Kolay ama gerekli | Maksan

Çok basit bir skript olduğunun farkındayım ancak yinede birilerinin ihtiyacı olabileceğini düşündüğüm için burada paylaşmak istedim. SOHBET TEMİZLEME SKRİPTİ Kullanım: /sohbetitemizle <neden> NOT: neden belirtilmeyebilir. VİDEO Kanalıma uğrayıp videoyu izlerseniz çok mutlu olurum. SKRİPT...
  9. Z

İstek Çubukla Sağ Tıkladığım Yere Yapı Yapma

Arkadaşlar ben bununla ilgili bir skript yapıyorum ve bu olayı halledemedim ne eklenti varsa kurarım ve mümkünse bir oyuncuya sağ tıklayınca onun etrafına yapmasını istiyorum bu arada uzaktan tıklayabilirsek sevinirim :)
  10. Y

İstek Creative rütbe

Öncelikle Herkese Merhaba Bayağıdır Aradığım bir şey inşallah bulunur Bana Bir Skript Lazım Creative Sunucum Rütbe İçin Skript Şöyle Olacak : 1)Koyulan Blok Sayısına göre Rütbe Artacak 2)ScoreBoardda Gösterilebilecek 3)Tamamen Editlenebilecek 4 Levellerde Şunlar Olacak En Yüksek Usta onun altı...
  11. I

[V1.0] En Gelişmiş Gui'li Sohbet SKRİPT! (1K!)

AÇIKLAMA En Gelişmiş Sohbet Skripti,İçindekiler: Mute GUi (artık mutede hata yok[süreler belirli]) , Sohbet'i Silme , Sohbet Kapatma/Acma (menulu her şey menulu) tamamen menuden yönetiliyor, her şey menude geçiyor, mute atmak dahi menide (olacak v1.1'de) sohbet silmek icin menuye, sohbet...
  12. Z

Yardım Skripte Özel Texture Pack Yapma

Arkadaşlar ben bir skript yazıyorum ve bu skriptte şöyle bir şey istiyorum: Skriptteki itemleri tek bir eşya yaptım ve bu eşyaya farklı isimler koydum misal "a" ve "b" ikisinin de farklı işlevleri var ve ben bunların ikisindede farklı texture ler yapmak istiyorum anlayanlar varsa yardım edebilir...
  13. Z

Gelişmiş Balıkçılık Skripti

Selam Arkadaşlar Bu Benim İlk Skriptim Ve Skript Paylaşımım Ondan Dolayı Konu Tasarımım Kötü Olabilir Çok Özür Dilerim Skripte Geçelim Hemen: Skript Exkaar Adlı Kişinin Skriptidir Ben Sadece Bu Skripti Editledim Ve Size Daha Gelişmiş Bir Biçimde Sunuyorum Skripte Eklediklerim: -Yeni Balık...