FurkannSB
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
arkadaşlar latest linkini üste attım anlamadığım sebepten dolayı sunucuyu açamıyorum, yardım eder misiniz?
[21:03:40] [Server thread/INFO]: Done (16.161s)! For help, type "help" or "?"
[21:03:40] [Server thread/INFO]: Using default channel type
[21:03:40] [Server thread/INFO]: Stopping server
nulled eklentilerden kaynaklansaydı önceden yapardı diye düşünüyorum. yeni oldu bu çünkü. ben mi hata yaptım diye çalışan bir yedeği başlattım o da çalışmadı. Makineden dolayı olabilir mi acaba?Çok ilginç bir sorun. Arada 1 saniye bile yok. Herhangi bir nulled eklenti var mı? Eklentinin içine lisans koruması olarak yapılmış olabilir. Spartan eklentisinin haricinde hata veren yoktu eğer gözden kaçırmadıysam. Spartan'ı kaldırıp dener misiniz?
Eklentilerde azaltma yapar mısın? Sunucudan olduğunu anlamak için eklentisiz bir spigot başlat. Eğer kapanmaz ve sunucuya girişler açık olursa sunucu normaldir. Büyük ihtimal eklenti yüzünden.nulled eklentilerden kaynaklansaydı önceden yapardı diye düşünüyorum. yeni oldu bu çünkü. ben mi hata yaptım diye çalışan bir yedeği başlattım o da çalışmadı. Makineden dolayı olabilir mi acaba?
sunucu çalıştıEklentilerde azaltma yapar mısın? Sunucudan olduğunu anlamak için eklentisiz bir spigot başlat. Eğer kapanmaz ve sunucuya girişler açık olursa sunucu normaldir. Büyük ihtimal eklenti yüzünden.
Aahahaha üzgünüm ki öyle yapmalısın... Plugins klasörü içinde pluginlerin oluşturduğu klasörlerin oluşturulma tarihine göre yeniden eskiye doğru yol izleyebilirsin. En yeni klasöre sahip plugin yeni yüklenmiştir. En yeni plugini sunucudan kaldırıp sunucuyu çalıştır. Açılırsa sorunu bulmuşsundur.sunucu çalıştışimdi lütfen tek tek pluginleri deniyeceğimi söyleme
gusül alıp geldim ve tek attım.. Advanced abilites diye bir plugin bunu yapıyormuş. Ama şimdi yapması çok garip, öncedne yapmıyorduAahahaha üzgünüm ki öyle yapmalısın... Plugins klasörü içinde pluginlerin oluşturduğu klasörlerin oluşturulma tarihine göre yeniden eskiye doğru yol izleyebilirsin. En yeni klasöre sahip plugin yeni yüklenmiştir. En yeni plugini sunucudan kaldırıp sunucuyu çalıştır. Açılırsa sorunu bulmuşsundur.
Unutmadan: Spartan ile başla derim.
Helal olsun valla, kolay gelsin. Sorunu çözüme kavuşturdukgusül alıp geldim ve tek attım.. Advanced abilites diye bir plugin bunu yapıyormuş. Ama şimdi yapması çok garip, öncedne yapmıyordu![]()
en iyi cevap seçtim. Bir de bir sorum daha var, fazla kişi lobiden başka sunucuya geçerken almıyor ya, onu connection throlls diye bir yerden mi ayarlıyorduk ve nasıl ayarlıyorduk?Helal olsun valla, kolay gelsin. Sorunu çözüme kavuşturduk![]()
Bungeecord hakkında bilgim epey az, yeni konu açıp sor istersenen iyi cevap seçtim. Bir de bir sorum daha var, fazla kişi lobiden başka sunucuya geçerken almıyor ya, onu connection throlls diye bir yerden mi ayarlıyorduk ve nasıl ayarlıyorduk?