ParvulaPX
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Çok cahilsin keşke ölsen ._.O kadar da cahil mi görünüyorum sence?Fraps directx 9 hatası veriyor ama bende directx11 olmasına rağmen videoları çekmiyor . Eskiden çekiyordu ne oldugunu anlamadım bende.
![]()
Çok cahilsin keşke ölsen ._.O kadar da cahil mi görünüyorum sence?Fraps directx 9 hatası veriyor ama bende directx11 olmasına rağmen videoları çekmiyor . Eskiden çekiyordu ne oldugunu anlamadım bende.
![]()
Zorlama yokCoook korkunctu amabitiremedim
Valla benim suçum değilAhahha ağlanırmı la bi map a![]()
Oynadıgın için teşekkür ederimsüper lanadamsın B)
Biraz daha okusaydın keşke1.5.2. için texture pack var mı ?
Ooo sen çok geri kalmışsın 1.5Hmm okudumda dikkatli okumamışım galiba.Eğer verebilirsen 1.7.2 indirme linkini verebilir misin ? Sen nereden indirdiysen.
Adminin dediği gibi keşke biraz daha okusaydın 12 yaşından küçüksen oynamaoynucamda korkuyorum olme garantısı yok dımı
Hmm saol indiriyorum.Teşekkürler şu map oynamak için çok heyecanlıyım.Şimdiden ellerine sağlık.Ooo sen çok geri kalmışsın 1.5Team Extreme laucher kullan. Yeni versiyon geldiğinde otamatikmen günceller. İndirmek için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Şahsen ben verdiğim linkten indirmedim.
Rica ederim. Beğendiyseniz ne mutlu bana.Adminin dediği gibi keşke biraz daha okusaydın 12 yaşından küçüksen oynama[DOUBLEPOST=1401731117,1401730811][/DOUBLEPOST]
Hmm saol indiriyorum.Teşekkürler şu map oynamak için çok heyecanlıyım.Şimdiden ellerine sağlık.![]()