Atakan'ın Ezik HUB&Faction Spawnı [Ronin BT Görmesin Fena Ezer.]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Pretty good. You deserve my like sir. Şimdi arkadaşlar şöyle bir durum varki insanları küçük düşürmek kolaydır. Fakat farkında değilsinizki burada bir emek var yapılmış ve sizler daha profesyonel bile değilken insanların umutlarını söndürüyorsunuz. Ben gayet küçük neşeli en azından başka sitelerden görme yapılmadan yapılmış olduğunu düşünerek iyi olduğunu söylüyorum. Burada dil yapanlar küçük düşürenler öncelikle kendileri birşeyler ortaya çıkarsın ondan sonra konuşsun.

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Pretty good. You deserve my like sir. Şimdi arkadaşlar şöyle bir durum varki insanları küçük düşürmek kolaydır. Fakat farkında değilsinizki burada bir emek var yapılmış ve sizler daha profesyonel bile değilken insanların umutlarını söndürüyorsunuz. Ben gayet küçük neşeli en azından başka sitelerden görme yapılmadan yapılmış olduğunu düşünerek iyi olduğunu söylüyorum. Burada dil yapanlar küçük düşürenler öncelikle kendileri birşeyler ortaya çıkarsın ondan sonra konuşsun.
Başta ingilizce konuşmanın sebebi nedir :D

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sana Kötü. Madem Çok İyisin Ronin e Katıl...[DOUBLEPOST=1402213851,1402213807][/DOUBLEPOST]

Keşke Forumda Dislike Sistemi Olsaydı

Her iyi olan Ronin'e katılsaydı Ronin BT en az bir 200 kişiden oluşurdu.Ayrıca düzgün , seçkin bir mimar takımında yetenekli arkadaşlar gruplara katılmak için başvuru göndermez.davet edilirler.

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
arkadaşım insanların tarzları fikirleri farklıdır.1. si ezik yazmana gerek yoktu çünkü sen ezik yazdığın zaman ''Atakan'' adlı arkadaşı rencide etmiş olursun. 2. olarak spawnı her kim yaptıysa o arkadaşın ezilmesine gerek yok.Ezilmeyi bırak daha güzel fikirler verilmeli ve yolu açılmadılır.
Saygılar[DOUBLEPOST=1402214646,1402214584][/DOUBLEPOST]
Gayet haklısın.

umut_

En iyi cevaplar
0
İyi Güzelde Kardeşim Demişinki 2 Saatte yaptım Eğer Kubbeyi Elinle Yapsan Tmm 2 Saatini Harcamış Derimde Elinde World Edit Baltası Duruyor Demekki Hiç Emek Verilmemiş Ayrıca Kendini Küçük Düşürmeye Çalışıyorsun Başlık İle Demekki Sende Emek Vermediğinin Farkındasın

Nate

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İyi Güzelde Kardeşim Demişinki 2 Saatte yaptım Eğer Kubbeyi Elinle Yapsan Tmm 2 Saatini Harcamış Derimde Elinde World Edit Baltası Duruyor Demekki Hiç Emek Verilmemiş Ayrıca Kendini Küçük Düşürmeye Çalışıyorsun Başlık İle Demekki Sende Emek Vermediğinin Farkındasın
O camı kendimi yapsın teker teker tabii ki world editle yapıcak

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hayatında hiç W.e kullanmadınmı sen ? W.e ile yapılınca emek verilmiyormu yani w.e ile yapılıpda 3-4 gün süren mapler var.Bunlar emek değilse at çöpe gitsin ne işe yarar akıl var mantık var yapımında sonuçta bir veya birden fazla insan çalışıyor.

umut_

En iyi cevaplar
0
Hayatında hiç W.e kullanmadınmı sen ? W.e ile yapılınca emek verilmiyormu yani w.e ile yapılıpda 3-4 gün süren mapler var.Bunlar emek değilse at çöpe gitsin ne işe yarar akıl var mantık var yapımında sonuçta bir veya birden fazla insan çalışıyor.
Sen Tamamen Yanlış Anlamışşın Adam Diyorki 2 Saat Uğraştım Benim Dediğim 2 Saat Uğraşman İçin O kubbeyi W.e Siz yapmış Olman Lazım Yapıtların Basit O Kadar Vakit Almaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...