AtakanErmisKZ
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bende ezebilirim istersen
5Dk almaz Nasıl 2 SaatYok Skin Konusundaki Olayını Gördüm Ahmet... "Beynindeki Hücrene Sağlık"
Edit: Kim Ne Derse Desin Bunda 2 Saatlik Bir Emek Var.Serverimde Kullanacağım
Başta ingilizce konuşmanın sebebi nedirPretty good. You deserve my like sir. Şimdi arkadaşlar şöyle bir durum varki insanları küçük düşürmek kolaydır. Fakat farkında değilsinizki burada bir emek var yapılmış ve sizler daha profesyonel bile değilken insanların umutlarını söndürüyorsunuz. Ben gayet küçük neşeli en azından başka sitelerden görme yapılmadan yapılmış olduğunu düşünerek iyi olduğunu söylüyorum. Burada dil yapanlar küçük düşürenler öncelikle kendileri birşeyler ortaya çıkarsın ondan sonra konuşsun.
Gerçekten berbat. Hiç sevmedim. Kötü olmuş. Binalar falan işte. Yazılar kötü, spawn kötü, bahçe kötü. Açıkçası her yer kötü.
5Dk almaz Nasıl 2 Saat![]()
Sana Kötü. Madem Çok İyisin Ronin e Katıl...[DOUBLEPOST=1402213851,1402213807][/DOUBLEPOST]
Keşke Forumda Dislike Sistemi Olsaydı
Gayet haklısın.Pretty good. You deserve my like sir. Şimdi arkadaşlar şöyle bir durum varki insanları küçük düşürmek kolaydır. Fakat farkında değilsinizki burada bir emek var yapılmış ve sizler daha profesyonel bile değilken insanların umutlarını söndürüyorsunuz. Ben gayet küçük neşeli en azından başka sitelerden görme yapılmadan yapılmış olduğunu düşünerek iyi olduğunu söylüyorum. Burada dil yapanlar küçük düşürenler öncelikle kendileri birşeyler ortaya çıkarsın ondan sonra konuşsun.
O camı kendimi yapsın teker teker tabii ki world editle yapıcakİyi Güzelde Kardeşim Demişinki 2 Saatte yaptım Eğer Kubbeyi Elinle Yapsan Tmm 2 Saatini Harcamış Derimde Elinde World Edit Baltası Duruyor Demekki Hiç Emek Verilmemiş Ayrıca Kendini Küçük Düşürmeye Çalışıyorsun Başlık İle Demekki Sende Emek Vermediğinin Farkındasın
Atakan'ın Ezik HUB&Faction Spawnı [Ronin BT Görmesin Fena Ezer.]
Hayatında hiç W.e kullanmadınmı sen ? W.e ile yapılınca emek verilmiyormu yani w.e ile yapılıpda 3-4 gün süren mapler var.Bunlar emek değilse at çöpe gitsin ne işe yarar akıl var mantık var yapımında sonuçta bir veya birden fazla insan çalışıyor.İyi Güzelde Kardeşim Demişinki 2 Saatte yaptım Eğer Kubbeyi Elinle Yapsan Tmm 2 Saatini Harcamış Derimde Elinde World Edit Baltası Duruyor Demekki Hiç Emek Verilmemiş Ayrıca Kendini Küçük Düşürmeye Çalışıyorsun Başlık İle Demekki Sende Emek Vermediğinin Farkındasın
Atakan'ın Ezik HUB&Faction Spawnı [Ronin BT Görmesin Fena Ezer.]
Sen Tamamen Yanlış Anlamışşın Adam Diyorki 2 Saat Uğraştım Benim Dediğim 2 Saat Uğraşman İçin O kubbeyi W.e Siz yapmış Olman Lazım Yapıtların Basit O Kadar Vakit AlmazHayatında hiç W.e kullanmadınmı sen ? W.e ile yapılınca emek verilmiyormu yani w.e ile yapılıpda 3-4 gün süren mapler var.Bunlar emek değilse at çöpe gitsin ne işe yarar akıl var mantık var yapımında sonuçta bir veya birden fazla insan çalışıyor.