MİNECRAFT ÇEKİLİŞİ (SON ÇEKİLİŞ)(Ara veridi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DellBoyM

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bu çekiliş olayına son veriyorum bir süre çekiliş olmayacaktır ! İnsanlara çamur atma sırası değil bu çekiliş ben hayrına yapıyorum daha önceki çekilişlerde normal birçok normal kullanıcı kazandı ve çekiliş sistemi hep aynıydı ne olduda çekilişe hile hurda var diyorsunuz ? Kimse bana para verip çekiliş yap demiyor özelden günde 50 tane mesaj atılıyor premium bana ver diye ama ben adaletli olduğum için rasgele sayılar ile çekiliş yapıyorum ama gel gör ki forumdan bir moderatör kazanınca yapmadığınız pislik kalmadı yazıklar olsun bundan sonra size çekiliş mekiliş yok !
Bu forumun yarısı nankör aga mod kazandı diye hemen bu işte bir şey var düşencesi yazık valla ya @JusticeWhip hayırlı olsun kardeşim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rapido_Hombre

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alın isteğiniz oldu,gözünüz aydın.Adam ister mod olsun ister kral...Sizin yaptığınız ayrımcılık!Herhalde bilerek yapıyor o siteden rastgele bastım 1 çıktı.Adamın kısmeti vardı aldı pre'yi.Sizinle aynı forumda olmaktan utanıyorum.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Konu bitti halla yok sey yok bisi varya... Olum bitti bitti adam aldi gitti bitti olay kapandi ... İstese cekilis yapmaz diyorum adam ... Verir hediye olarak der bu ay cekilis yapamayiz kusura bakmayin ... Zaten bedava dagtiyo bu adam salakmida laf yemek icin cekilis yapsin... Daha neyini kurcaliyinuz Olayin
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Demi sizin gözünüzde çekiliş kazanan bir moderator torpilli.Utanin az adam bedavaya veriyor. Siz gelmiş torpilli diyorsuz. Utanin az.
ben mod olduğun için değilde ilk yazıp kazanmana şaşırdım. Adam zaten öyle bir şey yapsa yan çar açar ona kazandırtdırır.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Abi ne dediğini bilmiyorsun.Anlamıyor,anlatamıyorsun.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...