- En iyi cevaplar
- 0
@NeveseRC adlı arkadaş sunucumda ''torpilli arkadaşına selam söyle (justice yakın arkadaşım)''tarzında saçmasapan mesajlar yazıyor.Ne dediğini bilmiyor arkadaşlar.Uzatmayalım konuyu kilitlettirelim bence? Anlayamadım
@NeveseRC adlı arkadaş sunucumda ''torpilli arkadaşına selam söyle (justice yakın arkadaşım)''tarzında saçmasapan mesajlar yazıyor.Ne dediğini bilmiyor arkadaşlar.Uzatmayalım konuyu kilitlettirelim bence? Anlayamadım
@NeveseRC adlı arkadaş sunucumda ''torpilli arkadaşına selam söyle (justice yakın arkadaşım)''tarzında saçmasapan mesajlar yazıyor.Ne dediğini bilmiyor arkadaşlar.Uzatmayalım konuyu kilitlettirelim bence
6 aydır her yarışmaya katıldım biri bana çıkmadı![]()
Bu forumun yarısı nankör aga mod kazandı diye hemen bu işte bir şey var düşencesi yazık valla ya @JusticeWhip hayırlı olsun kardeşimArkadaşlar bu çekiliş olayına son veriyorum bir süre çekiliş olmayacaktır ! İnsanlara çamur atma sırası değil bu çekiliş ben hayrına yapıyorum daha önceki çekilişlerde normal birçok normal kullanıcı kazandı ve çekiliş sistemi hep aynıydı ne olduda çekilişe hile hurda var diyorsunuz ? Kimse bana para verip çekiliş yap demiyor özelden günde 50 tane mesaj atılıyor premium bana ver diye ama ben adaletli olduğum için rasgele sayılar ile çekiliş yapıyorum ama gel gör ki forumdan bir moderatör kazanınca yapmadığınız pislik kalmadı yazıklar olsun bundan sonra size çekiliş mekiliş yok !
ben mod olduğun için değilde ilk yazıp kazanmana şaşırdım. Adam zaten öyle bir şey yapsa yan çar açar ona kazandırtdırır.Demi sizin gözünüzde çekiliş kazanan bir moderator torpilli.Utanin az adam bedavaya veriyor. Siz gelmiş torpilli diyorsuz. Utanin az.
Demi sizin gözünüzde çekiliş kazanan bir moderator torpilli.Utanin az adam bedavaya veriyor. Siz gelmiş torpilli diyorsuz. Utanin az.