Çocukluğumuzdan Kalma Çocuksu Saflıklarımızı İtiraf Ediyoruz :D

ProJocuk77

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende küçükken camiye hocaya gitmek için abdest alırdım sonra merdivenden inerken pıtır çıtır ossurarak inermişim
lan öldüm gülmekten hahahahayt annem uyurken gülüşümden uyandı[DOUBLEPOST=1396907535,1396907283][/DOUBLEPOST]
Gülmeyi unuttum.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Unuttuysan hatırlatırız gardaşş[DOUBLEPOST=1396907589][/DOUBLEPOST]5-6 yaşındayken susamışım teyzemde bana yanlışlıkla rakının susuz halini vermiş bende içmişim[DOUBLEPOST=1396907625][/DOUBLEPOST]Küçükken sigara nedir bilmiyormuşum Kuzenimde bana sigara çektirmiş

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ciddi ciddi, 11 yaşımdayken gece uyanıp açık camdan dışarı çıkıp mermer'de uyumuşum sabaha kadar. Gelip beni dayım almış mermerin önünden. Kısacık mermer bi sağ dönsem 5. kattan aşağı inşaat demirlerinin üstüne.

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Babam gece gelip bilgisayarımın şifresini değiştireğini söylemişti bende oyuncaklarım ile hayal ürünü bir proje yapmıştım :) Bir tane küçük zıp zıp toplardan koyup ona basınca kayacaktı sonra oradan top kafasına çarpacaktı felan fakat olan babam gece geldi 12 topu yan yana koymuştum onlara bastı bağırdı yataktan kulağımı çekerek çıkartıp bilgisayarı üç ay yasaklamıştı :( Ama daha 9 yaşındaydım ne diyebilirsin ki :)

İkinci olarak geceleri bilgisayarı açabilmek için yasıtı güç kaynağına sarıyordum çünkü çok ses çıkartıyordu.Hele gece birde tuvaletin geldimi yandın o zamanlar ilçedeydik müstakil evdi camı açıp oradan çüydürüyordum :)

Lukasss93

Taş Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
9-10 yaşındayken abim bilgisayara format atıp oyunları silmesin diye (pc de sorun vardı) kapıyı kapatıp önüne lego koymuşdum (abimle kavgalıydım) sonra çığlık atmıdım koşa koşa legoların ütsüne basmışdı 1 ay bilgisayar oynayamadım

bitane daha oyun oynarken (yine Küçükdüm) abimin neredeyse bitireceği oyunu açmamı istemişdi bende new game yapmıştım (tek saveli oyundu) abimin bilgisayarına bir daha dokunamadım

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Çok yaşa yerine Az öl demistim :D

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

System32

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çook küçükken bilgisayarda eski Avast antivirus vardı. Virüs bulunca tak diye pencere açılırdı ve daaarn daaarn daaarn diye siren sesi gelirdi. Ben de çok korkardım. Sonra pencere çıkmadan 1 saniye önce altta bir sarı şeridin çıktığını fark ettim. O şerit çıkınca odadan koşarak çıkıyordum. Program ekle kaldırdan kalkmıyordu antivirus. Günlerce araştırdım antivirusun özel kaldırma şeysini falan denedim olmadı. Sonra bilgisayar bozuldu :D Bir de powerpointten (sözde) oyun yapıp yanına 50 tane System diye metin belgesi veri tabanı falan açıyordum. Herkese bunlar sistem dosyası diyip kandırırdım. Çok sistem dosyası olduğu için çok büyük, ne bileyim, sofistike (bu kelime buraya oldu mu bilmiyorum) bir program olarak tanıtırdım ve kimsenin powerpointten yaptığımı anlamamasını umut ederdim :D

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Çook küçükken bilgisayarda eski Avast antivirus vardı. Virüs bulunca tak diye pencere açılırdı ve daaarn daaarn daaarn diye siren sesi gelirdi. Ben de çok korkardım. Sonra pencere çıkmadan 1 saniye önce altta bir sarı şeridin çıktığını fark ettim. O şerit çıkınca odadan koşarak çıkıyordum. Program ekle kaldırdan kalkmıyordu antivirus. Günlerce araştırdım antivirusun özel kaldırma şeysini falan denedim olmadı. Sonra bilgisayar bozuldu :D Bir de powerpointten (sözde) oyun yapıp yanına 50 tane System diye metin belgesi veri tabanı falan açıyordum. Herkese bunlar sistem dosyası diyip kandırırdım. Çok sistem dosyası olduğu için çok büyük, ne bileyim, sofistike (bu kelime buraya oldu mu bilmiyorum) bir program olarak tanıtırdım ve kimsenin powerpointten yaptığımı anlamamasını umut ederdim :D
İyi Hortlattın

Hasantu77

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bardağın üstünden su içip,belli olmasın diye ağzımı silerdim..

iPad cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.