Kendinizi Öldürün

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Türkiye dün6ya kupası alınca rüyadayım sanıp kendimi camdan attım öldüm

alttakine Hogwarts Cadılık ve Büyücülük okulu ve bir adet basiliks

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Midoss ile minecraft 250x250'lik tarla yaptıgımız zaman yağmur damlası yerine Tnt yağması sonucu sinirden bilgisayara kafa attım ve ekranın parçalanıp her tarafı kesmesi sonucu kan kaybından öldüm :p
Kırık cam :p

Son düzenleme:

TheSpeedyRobot32

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
@Midoss ile minecraft 250x250'lik tarla yaptıgımız zaman yağmur damlası yerine Tnt yağması sonucu sinirden bilgisayara kafa attım ve ekranın parçalanıp her tarafı kesmesi sonucu kan kaybından öldüm :p
Kendimi öldürebileceğim bir şey vermemişsin...En son öldürebilecek dedğin şey '' TnT '' olduğu için onu yapayım...

Minecraft'a bir sürü mod indirip süper bir şehir yaptım sonrada şehrin üstüne aktif TnT yağdı ve her taraf patladı.Sinirden odayı dağıtmaya başladım.
Duvara tekme atıp dolabın önünden geçerken dolap üstüme düştü ve öldüm :D

Alttakine Chainsaw (Elektrikli testere) veriyorum :D

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendimi öldürebileceğim bir şey vermemişsin...En son öldürebilecek dedğin şey '' TnT '' olduğu için onu yapayım...

Minecraft'a bir sürü mod indirip süper bir şehir yaptım sonrada şehrin üstüne aktif TnT yağdı ve her taraf patladı.Sinirden odayı dağıtmaya başladım.

Yo aslında verdim :p Bilgisayara kafa atıp camları ile kendimi öldürmek :p

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Siradan bir Gundu birşeyleri parçalayip inceleme merakim geldi elime testere aldim arabayi kesmeye başladim fakat keserken arabanin benzin bidonuna denk geldim ve araba patladi bende uzaya uçtum sonra bir solucan deliğinden başka bir evrene geçtim o evrende uzaydaki hiçlik yerine heryes asitti bende eriyip öldum altdakine guneş paneli ve asit veriyorum

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güneş panelim güneş ışıklarını aldı ama top haline geldi, topun içine asit de eklenince ölümcül bir top oldu. Casillas topu bana attı, ben asitten yanarak öldüm.

Alttakine FIFA 14 diski veriyorum :)

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Güneş panelim güneş ışıklarını aldı ama top haline geldi, topun içine asit de eklenince ölümcül bir top oldu. Casillas topu bana attı, ben asitten yanarak öldüm.

Alttakine FIFA 14 diski veriyorum :)
Fifa'yı ve futbolu sevmediğim için diski yere fırlattım. Disk kırılıp sivri bir hale geldi. Evde her zaman çıplak ayakla gezdiğim için ayağıma battı ve kan kaybından öldüm.

Alttakine dedemin Almanya'dan getirdiği 30 yıllık hava kompresörünü veriyorum. (Hala çalışıyor maşallah :D)

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fifa'yı ve futbolu sevmediğim için diski yere fırlattım. Disk kırılıp sivri bir hale geldi. Evde her zaman çıplak ayakla gezdiğim için ayağıma battı ve kan kaybından öldüm.

Alttakine dedemin Almanya'dan getirdiği 30 yıllık hava kompresörünü veriyorum. (Hala çalışıyor maşallah :D)
Tir tekerliği şişirirken uzun surduğu için uyuya kaldim tekerlek en sonunda hava yemekten patladi ve buna tirin arkasindaki patlayici maddeler de dahil olunca 30 km lik göçuk oluştu.

Aşagidakine tirdan kalan bir kupa dolusu kul veriyorum.

Telefondan Yollandi yazim hatalari için kusura bakmayin..

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Saf saf kula bakarken kendi boynumu kırarak kendimi öldürüyorum :|

Ne vereyim abime?! :D

Alttakine 3310 veriyorum!

Son düzenleme:

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saf saf kula bakarken kendi boynumu kırarak kendimi öldürüyorum :|

Ne vereyim abime?! :D

Alttakine 310 veriyorum!
310 sayisini görunce mubarek beyin hata yapti delirdim beni akil hastanesine kapattilar sonra akil hastanesinde doktor koluma sakinleştirici yerine adranelin verdi odadaki herkezi öldurdum daha sonra adrenalinin etkisiyle binayi tutan stunlari kirdim ve binanin altinda kalip öldum

Altdakine yikik akil hastanesi veriyorum

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
310 sayisini görunce mubarek beyin hata yapti delirdim beni akil hastanesine kapattilar sonra akil hastanesinde doktor koluma sakinleştirici yerine adranelin verdi odadaki herkezi öldurdum daha sonra adrenalinin etkisiyle binayi tutan stunlari kirdim ve binanin altinda kalip öldum

-_-' ben bunu kastetmiştim! of of -_-'

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

-_-' ben bunu kastetmiştim! of of -_-'
310 Telefonu görunce mubarek beyin hata yapti delirdim beni akil hastanesine kapattilar sonra akil hastanesinde doktor koluma sakinleştirici yerine adranelin verdi odadaki herkezi öldurdum daha sonra adrenalinin etkisiyle binayi tutan stunlari kirdim ve binanin altinda kalip öldum

Bestia Mutlumusun ??? O_o

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
310 Telefonu görunce mubarek beyin hata yapti delirdim beni akil hastanesine kapattilar sonra akil hastanesinde doktor koluma sakinleştirici yerine adranelin verdi odadaki herkezi öldurdum daha sonra adrenalinin etkisiyle binayi tutan stunlari kirdim ve binanin altinda kalip öldum

Bestia Mutlumusun ??? O_o

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Gece gece haykirdim ve 2. Kere senin yuzunden diş macunu yuttum O_o

Ben işte böyleyim mubarak adamı yataktan hoplatıp yere düşürtüp gülmekten kalp krizi geçirtirim :)
Şimdi düşüp kalp krizi geçire bilirsin :D
3. Kere diş macununu yutmayıda unutma sakın ha! :D