Diyorum 4 mevsim var 3 ü zaten çalışmayla geçiyorlar almayın şu 3 ayı zaten hemen bitiyor diyorum umurlarında bile değğil kiO konuda haklisin
Spiderus geçmiş olsun 9 ay hep okula git 3 ayını elinden alsınlar ne kötü bir şey .
Telefondan yazıyorum hatalı yazarsam özür dilerim
Bak şimdi. tanıdık hiç kimse seni görmeden evinden 45 km uzaklaşacaksın(otobüs,minibüs,metrobüs artık yürüme dışında herşeyle.). 1 gece eve gelmeyeceksin. Ardından evine doğru yürüyeceksin (Araba elektronik taşıt fln yok) Sonra javanın arkasın tekmeleyeceksin (Bu espriydiDiyorum 4 mevsim var 3 ü zaten çalışmayla geçiyorlar almayın şu 3 ayı zaten hemen bitiyor diyorum umurlarında bile değğil ki
Aşağı oynamaya iniyorum dicem kaçacam
Boşver 2 yıldır yazımı elimden alıyorlar uzun hikaye
anlamadımnereye gaçiyün yhaa kaçamazsın beni pcden ayıramazlar <3tablet falan al zaman geçmez kaçıcaksan
sen neyin tribindesin benim düzgün bi yazım geçmediAşağı oynamaya iniyorum dicem kaçacam
Boşver 2 yıldır yazımı elimden alıyorlar uzun hikaye
2 yıldır işime yaramıyor buNeyap biliyonmu piskolojin bozulmuş gibi yap sana ne oldu deseler kısık sesle "arkadaşlarım bütün yaz istediklerini yapıyorlar ama ben calistiriliyorum"sonra bunu biraz yuksek sesle söyle deki : 9 ay boyunca okula gidiyorum saatler geçmek bilmiyor 3 ay tatil oluyor okulun stresini atmak için ama siz beni strese boguyorsunuz: aynn böyle ama gece kaçma mazallah kripir gelip yanında patlar hastaneye kaldirirlar Allah korusun![]()
bana diyorsun dimiSevdiğim komik fakat çok uyarı alan bir üyesin. Biri bana forumda ki en gereksiz uyarıyı alan kim deseler seni söylerdim. Neyse bence böyle işler çocuk aklıyla düşünülecek şeyler değil ailen olduğuna şükretmelisin onu bulamayan insanlarda var.
İki kere beğendim.Bunlar denenmiş taktikler. Hayal gücü değil. -,-[DOUBLEPOST=1403022295,1403022171][/DOUBLEPOST]
http://store.****************/f6/69/a6/F669A6779B4A729E9EC025785E167AB3.gif
Çalışcam , Para kazanacağım , yemek alacağım , pcde oturacağım , ipadle oynayacağım , çalışıcam , para kazanacağım...