..

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
O konuda haklisin :D

Spiderus geçmiş olsun 9 ay hep okula git 3 ayını elinden alsınlar ne kötü bir şey .

Telefondan yazıyorum hatalı yazarsam özür dilerim
Diyorum 4 mevsim var 3 ü zaten çalışmayla geçiyorlar almayın şu 3 ayı zaten hemen bitiyor diyorum umurlarında bile değğil ki

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Diyorum 4 mevsim var 3 ü zaten çalışmayla geçiyorlar almayın şu 3 ayı zaten hemen bitiyor diyorum umurlarında bile değğil ki
Bak şimdi. tanıdık hiç kimse seni görmeden evinden 45 km uzaklaşacaksın(otobüs,minibüs,metrobüs artık yürüme dışında herşeyle.). 1 gece eve gelmeyeceksin. Ardından evine doğru yürüyeceksin (Araba elektronik taşıt fln yok) Sonra javanın arkasın tekmeleyeceksin (Bu espriydi :D ) . Zaten eve dönmen gece yarısını bulur. Annen baban da deliye falan dönerler herhalde :D

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Sevdiğim komik fakat çok uyarı alan bir üyesin. Biri bana forumda ki en gereksiz uyarıyı alan kim deseler seni söylerdim. Neyse bence böyle işler çocuk aklıyla düşünülecek şeyler değil ailen olduğuna şükretmelisin onu bulamayan insanlarda var.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aşağı oynamaya iniyorum dicem kaçacam

Boşver 2 yıldır yazımı elimden alıyorlar uzun hikaye

Ah kardeşim ah... Haline şükret... Senin sadece yazını elinden alıyorlar. Ya benim? Her şeyimi... Var ya 17 yaşındayım, 5 senedir nasıl hayırlı evlat olurum diye düşünüyorum, ders çalışıyorum vs. yapıyorum, ailem istiyor diye tek tutkum-futbolu oynamaktan vazgeçtim. Benden 3-4 yaş büyük De Bruyne gibi adamları görünce krize giriyorum. Bir insan sevdiği şeyi yapıyor diye dövülür mü? Futbolu bırak oynasın çocuk, 5 sene sonra para geçer, haftalık 1 milyon avro ile paraya para demezsin. Yok! İlle de oku mühendis ol! (anladık okutmayı da neden ille mühendislik onu anlamadım hala :() Zar zor, gece ağlayarak okuyorum resmen! İsyan edemezsin, lafla dövüyorlar resmen. Yok atar bize renk katar vs. vs. Sevmediğin şeyi zorla yapıyorsun. Neyse. Sen hayatını yaşa kardeşim. Benim gibileri gör şükret haline. Hadi bay :)

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
nereye gaçiyün yhaa kaçamazsın beni pcden ayıramazlar <3 :) tablet falan al zaman geçmez kaçıcaksan

kprldes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
panpa hiç kaçma evin anahtarını çal çatıda yaşa annenler evden çıkıncgirer yemek yersin isteleserde seni bulamazlar[DOUBLEPOST=1403034880,1403034452][/DOUBLEPOST]
nereye gaçiyün yhaa kaçamazsın beni pcden ayıramazlar <3 :) tablet falan al zaman geçmez kaçıcaksan
anlamadım

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neyap biliyonmu piskolojin bozulmuş gibi yap sana ne oldu deseler kısık sesle "arkadaşlarım bütün yaz istediklerini yapıyorlar ama ben calistiriliyorum"sonra bunu biraz yuksek sesle söyle deki : 9 ay boyunca okula gidiyorum saatler geçmek bilmiyor 3 ay tatil oluyor okulun stresini atmak için ama siz beni strese boguyorsunuz: aynn böyle ama gece kaçma mazallah kripir gelip yanında patlar hastaneye kaldirirlar Allah korusun:creeper::kbiftek:

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Neyap biliyonmu piskolojin bozulmuş gibi yap sana ne oldu deseler kısık sesle "arkadaşlarım bütün yaz istediklerini yapıyorlar ama ben calistiriliyorum"sonra bunu biraz yuksek sesle söyle deki : 9 ay boyunca okula gidiyorum saatler geçmek bilmiyor 3 ay tatil oluyor okulun stresini atmak için ama siz beni strese boguyorsunuz: aynn böyle ama gece kaçma mazallah kripir gelip yanında patlar hastaneye kaldirirlar Allah korusun:creeper::kbiftek:
2 yıldır işime yaramıyor bu :D
Sevdiğim komik fakat çok uyarı alan bir üyesin. Biri bana forumda ki en gereksiz uyarıyı alan kim deseler seni söylerdim. Neyse bence böyle işler çocuk aklıyla düşünülecek şeyler değil ailen olduğuna şükretmelisin onu bulamayan insanlarda var.
bana diyorsun dimi :D neyse zaten vazgeçtim beni kaçtıktan sonra bulurlarsa 1 ton dayak yerim valla