- En iyi cevaplar
- 4
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Bunu alamaz mısın yani?Bunu alırım inşallah çokta hoşuma gitti özellikleride iyiLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Bunu alamaz mısın yani?
Tavsiye ederim almanı. Ha, alabilirsen, Macbook Pro all ^^Bunu alırım inşallah çokta hoşuma gitti özellikleride iyi
Onun linki ?Tavsiye ederim almanı. Ha, alabilirsen, Macbook Pro all ^^
Ha, pardon. Macbook Pro değil, Mac Pro.Onun linki ?
Aynen mac istemiyorumBu 15,6 inch değil bilginiz olsun biraz daha büyük. Mac'de fazla oyun seçeneğin yok ve fiyatları çok uçuk.
Ne işe yarıyoBen zaten al demiyorum. En favori bilgisayarım o ^^ Ama eğer Youtuber isen, mutlaka kullanmalısın. Çünkü onda... Xeon E5 var...
Bilmiyor musun yani -.- Eğer Yotuber isen, mutlaka Mac Pro kullanmalısın. Videoları aşırı hızlı renderlıyor. Vede Virtual Machine sayesinde Mac X işletim sistemi kullanan Mac Pro'da Windows işletim sistemi kullanabilirsin.Ne işe yarıyo
Bunu bilmiyodumBilmiyor musun yani -.- Eğer Yotuber isen, mutlaka Mac Pro kullanmalısın. Videoları aşırı hızlı renderlıyor. Vede Virtual Machine sayesinde Mac X işletim sistemi kullanan Mac Pro'da Windows işletim sistemi kullanabilirsin.
Oyun desteği 0? He yani, sanki işletim sistemi anakarta kazınmış. İşletim sistemini değiştirebilirsin. İlla Apple ürünü aldın diye Mac X işletim sistemi kullanmak zorunda değilsin.Oyun desteği sıfır.
Bütçeme tersOyun desteği 0? He yani, sanki işletim sistemi anakarta kazınmış. İşletim sistemini değiştirebilirsin. İlla Apple ürünü aldın diye Mac X işletim sistemi kullanmak zorunda değilsin.