Küçük Çocuklar Hakkında

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben abi demem ama kotuyse fikrimi soylerim hakaret de olur iyi de olur beceremeyen cekmesin.
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
"Gelişmek için ilk önce, hataları bulup düzeltmelisin."
Söyleneni gözden geçir sonra, "beceremeyen cekmesin" adlı mesajını tekrar gözden geçir belki silersin

AAlp_

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam anlamıyla katılıyorum diyemeyeceğim.

Elbette ki çocukların izlediği kanallardaki abileri gibi video çekme hevesleri doğuyor, ancak küçük yaşta bireylerimizin çektiği videoların genelde 100 izlenmenin altında olduğunu gayet iyi biliyorsunuz.

Kimi çocuklar var, yaşı 9 ancak 15 yaşındaki bir birey kadar net, anlamlı düşünebiliyor.Kimi çocuklar var, yaşı 9 ancak 7 yaşındaki bir çocuk gibi düşünüyor.

İzlediğim videolarda ikinci örnekte belirttiğim çocuklar gibi vlog çekip 'abone olun lan, izleyip sabsikrayp yapmayanın !#'&23½' şeklinde sözler sarfedip durumu baştan kaybediyor.Zaten çoğu kişi böyle bireylere 'abi' deyip geçiniyor.

Ancak ilk örnekte belirttiğim çocuk genelde video çekmiyor, olgun davranmaya çalışıyor. Çekse bile yapamayacağı şeyleri, komik, aptal duruma düşeceği şeyleri biliyor. (Örneğin 18 yaşlarında bir youtuber'in gülmesi ile kendi gülmesinin aynı seviyede olmayacağı.) Evet bu çocuklar da genelde tutulmuyor ancak işini anlamaya çalışıyor, yanlışlarını düzeltiyor.

Minik bireylerimiz genelde ikinci seviyede olduğundan fazlaca görmeniz mümkün.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Anlatım kabiliyeti=0
Konuşması=Bi s*k anlaşılmıyor.
Yaptığı şeyler=Her işe burnunu sokup çok biliyormuş gibi davranıp video çekip anlatmaya çalışıyor.
Eleştiri=Eleştirdinmide ana avrat kayıyor.
Şimdi biz bunun gibi abilere ne yapalım?
Ayrıca unutmadan ekleyeyim bunlarıda;
Yav kardeşim tamam heveslenirsin büyüklerine özenirsin anlarız bir oyun oynarsın oyuna örnek olarak LOL'ı seçiyorum çünkü bu küçük çocuklar yüzünden nice insanlar bu oyunu bırakmışlardır çünkü çocuk oyunu oynamayı bilmiyor video çekiyorsun videonda oyunu anlatıyorsun tamam ama ne anlatıyorsun?Anlattığın şey yanlış kendin tam anlamıyla NOOB sun yaptığın her iş yanlış ve birde kalkıp insanalr aoyunu öğretmeye çalışıyorsun ayrıca karşı takımdakilerin hareketlerine bakıp onlara küfür ediyorsun onları aşağılıyorsun ve kendini sürekli durmadan övüyorsun fakat kendi adamına yardım etmiyorsun adamını kurtarmıyorsun her şeyi yanlış yapıyorsun hareketlerin oynayış şeklin hepsi yanlış kısaca sen bir NOOB sun ve bunu bil öyle artistleşip kalkıpta oyunları falan anlatmaya kalkma haddini bil bu işi bilenlere büyüklerine bırak.Sen git sana göre olan bir oyunu anlat bazı oyunlar küçüklerin kavraya bileceği şekilde değil bunu anla ve VAZGEÇ!

Son düzenleme:

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlatım kabiliyeti=0
Yaptığı şeyler=Her işe burnunu sokup çok biliyormuş gibi davranıp video çekip anlatmaya çalışıyor.
Kimisi birde peltek peltek konuşuyor.
Peltek peltek konuşanıdamı var :D
Bi çocuk 5 yaşında video çekiyodu yemek yapma oyunları abisi video ayarlarını yapıp başlatıyodu oda başlıyodu :D:D:D

{••°±°••}

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlatım kabiliyeti=0
Bu arkadaşa sonsuza kadar katılıyorum ve haklı. Haklı olanlarda yasaklı . (Gönderme içerir)

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Burada 'abi' diye anilan kisileri savunan herkes abitir. Acik ve net.

Normal bi cocuk olan kufur etmez bi kere. Bazi yabanci cocuklarin videolarini izliyorum bizim Turkiyede isim yapmis 'BurakOyunda', 'MuratAbiGF' gibi isimlerden daha iyi videolari var. Kufur etmiyor, belli bir konu koymus onu anlatiyo saga sola sapmiyor. Baskalarini kotuleyen seyler soylemiyor. Bide bizimkilere bak buyukler bile abi.

Bisa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sence senden 6 7 yas buyuk insanlar ne dusunuyor bu duruma kendine bu soruyu sorman gerek bence 16 yas altida olan hic kimse video cekmemelidir cunku ergenligin vermis oldugu sabirsizlik ozentilik kendini küçültür ha bak ben demiyorum annelerine hakaret etmek gerekir. Şahsen benim zoruma gidiyor bu yaş da ki abilerin video çekmeleri ki onu bırak çoğunun daha oyunları orijinal değil mikrofon'u dahi yok daha da kötüsü çoğu anlamını bile bilmediği küfürler hakeretler yalanlar savuruyorlar.
İşin daha ilgi çekici yani bizden skype istemeleri bir kere verdim abi daha konusmayı bilmiyor benden ozur diliyor ya siz kendinizi kim sanıyorsunuz biz onların yasında top oynar oyun sitelerinde gezerdik siz ise sizden yaşça büyük olan abilerinize karşı küfür ediyorsun aslında suç aileleriz de çünkü ancak ailede bir ahlak eğitimi almamış kişi bu tur edepsizlikleri yapar... (Yazdıklarımı hakaret olarak değil de bir uyarı mahiyetinde bir yazı olarak görünüz)[DOUBLEPOST=1405020684,1405020525][/DOUBLEPOST]
Ben ne bileyim ara genel müdüre sor.
Gece gece guldurdun mubarek sahura kalmayı unutma iftara pilavli var :D[DOUBLEPOST=1405020800][/DOUBLEPOST]
Anlatım kabiliyeti=0
Ayrıca unutmadan ekleyeyim bunlarıda;
Yav kardeşim tamam heveslenirsin büyüklerine özenirsin anlarız bir oyun oynarsın oyuna örnek olarak LOL'ı seçiyorum çünkü bu küçük çocuklar yüzünden nice insanlar bu oyunu bırakmışlardır çünkü çocuk oyunu oynamayı bilmiyor video çekiyorsun videonda oyunu anlatıyorsun tamam ama ne anlatıyorsun?Anlattığın şey yanlış kendin tam anlamıyla NOOB sun yaptığın her iş yanlış ve birde kalkıp insanalr aoyunu öğretmeye çalışıyorsun ayrıca karşı takımdakilerin hareketlerine bakıp onlara küfür ediyorsun onları aşağılıyorsun ve kendini sürekli durmadan övüyorsun fakat kendi adamına yardım etmiyorsun adamını kurtarmıyorsun her şeyi yanlış yapıyorsun hareketlerin oynayış şeklin hepsi yanlış kısaca sen bir NOOB sun ve bunu bil öyle artistleşip kalkıpta oyunları falan anlatmaya kalkma haddini bil bu işi bilenlere büyüklerine bırak.Sen git sana göre olan bir oyunu anlat bazı oyunlar küçüklerin kavraya bileceği şekilde değil bunu anla ve VAZGEÇ!
Pelteklik disinda hepsine katiliyorum pelteklik insanin elide olmayan bir sey

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Sence senden 6 7 yas buyuk insanlar ne dusunuyor bu duruma kendine bu soruyu sorman gerek bence 16 yas altida olan hic kimse video cekmemelidir cunku ergenligin vermis oldugu sabirsizlik ozentilik kendini küçültür ha bak ben demiyorum annelerine hakaret etmek gerekir. Şahsen benim zoruma gidiyor bu yaş da ki abilerin video çekmeleri ki onu bırak çoğunun daha oyunları orijinal değil mikrofon'u dahi yok daha da kötüsü çoğu anlamını bile bilmediği küfürler hakeretler yalanlar savuruyorlar.
İşin daha ilgi çekici yani bizden skype istemeleri bir kere verdim abi daha konusmayı bilmiyor benden ozur diliyor ya siz kendinizi kim sanıyorsunuz biz onların yasında top oynar oyun sitelerinde gezerdik siz ise sizden yaşça büyük olan abilerinize karşı küfür ediyorsun aslında suç aileleriz de çünkü ancak ailede bir ahlak eğitimi almamış kişi bu tur edepsizlikleri yapar... (Yazdıklarımı hakaret olarak değil de bir uyarı mahiyetinde bir yazı olarak görünüz)[DOUBLEPOST=1405020684,1405020525][/DOUBLEPOST]
Gece gece guldurdun mubarek sahura kalmayı unutma iftara pilavli var :D[DOUBLEPOST=1405020800][/DOUBLEPOST]
Pelteklik disinda hepsine katiliyorum pelteklik insanin elide olmayan bir sey
Doğru diyorsun onu değiştirsem çok iyi olucak.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ben sadece gorevimi yaptim reis
Bende yazdığım şeyin yanlışlığının farkında değilim.
Aslında peltek konuşuyoru bayağı bir insan anlayamazdı saten ben onu yaşı daha çok küçük anlamında yazdım bilirsiniz belki bazı küçük çocuklar peltek konuşurlar ve büyüdüklerind epeltek konuşmaları kaybolur genelde bu 7-12 yaşlarında falan olanlarda oluyor.

Bisa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aslında peltek konuşuyoru bayağı bir insan anlayamazdı saten ben onu yaşı daha çok küçük anlamında yazdım bilirsiniz belki bazı küçük çocuklar peltek konuşurlar ve büyüdüklerind epeltek konuşmaları kaybolur genelde bu 7-12 yaşlarında falan olanlarda oluyor.
Ogrendigim iyi oldu thx

• Beğen

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama ben konuşmuyorum tabi o gruba dahil değilim :D

• Beğen