Şimdi video'yu merak ettim işteBi' ara bu adamın sunucusu vardı, tanıtımındaki video hala aklımdan çıkmaz :3. Başarılar Kerim.
Gider, ilerler. Şu an belki dörtte bir performans veriyoruz ama buna rağmen işler oldukça olumlu gidiyor. Şu an bir seviye sistemi geliştiriyorum, daha önce görülmemiş ve birçok getirisi olan bir sistem olacak. Hadi bakalım!Her türlü gideri var.
Naber! Kimsenin aklından çıkmıyor. Biraz zorlasam replikleri bile hatırlarım.Bi' ara bu adamın sunucusu vardı, tanıtımındaki video hala aklımdan çıkmaz :3. Başarılar Kerim.
İnan ki hata yapıp silmeseydim şimdi izler izler kendimle gurur duyardım ya. Çok güzel günlerdi.Şimdi video'yu merak ettim işte![]()
Kesinlikle gelirim ama sıkıntı premium yok :/Gider, ilerler. Şu an belki dörtte bir performans veriyoruz ama buna rağmen işler oldukça olumlu gidiyor. Şu an bir seviye sistemi geliştiriyorum, daha önce görülmemiş ve birçok getirisi olan bir sistem olacak. Hadi bakalım!
Bekleriz.
Naber! Kimsenin aklından çıkmıyor. Biraz zorlasam replikleri bile hatırlarım.![]()
Yine video çeker miyim bilmiyorum fakat çektiğimde, anlamsız yere var olan çölü kapatmıştım hatırlıyorsan. Belki piyasada ki boş kendini "Rol Sunucusu" olan sunucuları kapatmak için böyle bir şey yapabilirim. Hem herkese sürpriz olur.
Bekleriz.
İnan ki hata yapıp silmeseydim şimdi izler izler kendimle gurur duyardım ya. Çok güzel günlerdi.
Sonuç olarak, bekleriz.
Asla o denli amaçsız bir ayrımcılığa gitmeyiz. Üşengeç insanlar değiliz, çıkacak sorunları çözmek için yöneteceğiz sunucuyu sonuçta.Kesinlikle gelirim ama sıkıntı premium yok :/
Sunucuda hiçbir sorun yok, fikir falan muhteşem. Tek gereken şey düzgün bir oyuncu kitlesi. Eğer oyuncu kitlesi iyi olursa çok zevkli ve kaliteli bir RPG sunucusu olur bu sunucu.
Açılırsa ve gerekli, bilgili kitle sağlanırsa efsane bir sunucu olur.
||Nonbyae||
Sunucu gerçekten hoş ve oyuncu çekecek bir tema üzerine kurulmuş. Benim hoşuma gitti şahsen. Başarılar .![]()
Sunucu gerçekten hoş ve oyuncu çekecek bir tema üzerine kurulmuş. Benim hoşuma gitti şahsen. Başarılar .![]()