Myth of Ages | Minecraft Rol Sunucusu Projesi - Site Aktif!

Brooker

OphionTR
En iyi cevaplar
0
Bi' ara bu adamın sunucusu vardı, tanıtımındaki video hala aklımdan çıkmaz :3. Başarılar Kerim.

Lynax

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Her türlü gideri var.
Gider, ilerler. Şu an belki dörtte bir performans veriyoruz ama buna rağmen işler oldukça olumlu gidiyor. Şu an bir seviye sistemi geliştiriyorum, daha önce görülmemiş ve birçok getirisi olan bir sistem olacak. Hadi bakalım!
Bekleriz.

Bi' ara bu adamın sunucusu vardı, tanıtımındaki video hala aklımdan çıkmaz :3. Başarılar Kerim.
Naber! Kimsenin aklından çıkmıyor. Biraz zorlasam replikleri bile hatırlarım. :D
Yine video çeker miyim bilmiyorum fakat çektiğimde, anlamsız yere var olan çölü kapatmıştım hatırlıyorsan. Belki piyasada ki boş kendini "Rol Sunucusu" olan sunucuları kapatmak için böyle bir şey yapabilirim. Hem herkese sürpriz olur. :D
Bekleriz.

Şimdi video'yu merak ettim işte :D
İnan ki hata yapıp silmeseydim şimdi izler izler kendimle gurur duyardım ya. Çok güzel günlerdi.

Sonuç olarak, bekleriz.

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gider, ilerler. Şu an belki dörtte bir performans veriyoruz ama buna rağmen işler oldukça olumlu gidiyor. Şu an bir seviye sistemi geliştiriyorum, daha önce görülmemiş ve birçok getirisi olan bir sistem olacak. Hadi bakalım!
Bekleriz.

Naber! Kimsenin aklından çıkmıyor. Biraz zorlasam replikleri bile hatırlarım. :D
Yine video çeker miyim bilmiyorum fakat çektiğimde, anlamsız yere var olan çölü kapatmıştım hatırlıyorsan. Belki piyasada ki boş kendini "Rol Sunucusu" olan sunucuları kapatmak için böyle bir şey yapabilirim. Hem herkese sürpriz olur. :D
Bekleriz.

İnan ki hata yapıp silmeseydim şimdi izler izler kendimle gurur duyardım ya. Çok güzel günlerdi.

Sonuç olarak, bekleriz.
Kesinlikle gelirim ama sıkıntı premium yok :/

Lynax

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle gelirim ama sıkıntı premium yok :/
Asla o denli amaçsız bir ayrımcılığa gitmeyiz. Üşengeç insanlar değiliz, çıkacak sorunları çözmek için yöneteceğiz sunucuyu sonuçta.
Zaten emin olun kitlemiz tamamen saygın ve olgun kişilerden oluşacaktır. Çıkacak sorunlarda olmayacaktır dolayısıyla.

Raltahook

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucuda hiçbir sorun yok, fikir falan muhteşem. Tek gereken şey düzgün bir oyuncu kitlesi. Eğer oyuncu kitlesi iyi olursa çok zevkli ve kaliteli bir RPG sunucusu olur bu sunucu.

ProMcPro

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Açılırsa ve gerekli, bilgili kitle sağlanırsa efsane bir sunucu olur.
||Nonbyae||

CanHoo

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Sunucu gerçekten hoş ve oyuncu çekecek bir tema üzerine kurulmuş. Benim hoşuma gitti şahsen. Başarılar . :)

Lynax

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucuda hiçbir sorun yok, fikir falan muhteşem. Tek gereken şey düzgün bir oyuncu kitlesi. Eğer oyuncu kitlesi iyi olursa çok zevkli ve kaliteli bir RPG sunucusu olur bu sunucu.
Açılırsa ve gerekli, bilgili kitle sağlanırsa efsane bir sunucu olur.
||Nonbyae||
Sunucu gerçekten hoş ve oyuncu çekecek bir tema üzerine kurulmuş. Benim hoşuma gitti şahsen. Başarılar . :)

Hepinize çok teşekkür ediyorum. Yakın zaman içerisinde sitemiz kurulacaktır. Şu an tasarımına başladık. 0'dan bir şeyler yapmaya çalışacağız, bize has olmasını istiyoruz internet sitemizin. Ayrıca, bu kadar ilgi ve desteğe bakılırsa; site açılmadan zaman zaman buradan bir takım bilgiler verebilirim.

Şöyle ki daha önce yapılmamış bir şey planlıyoruz.

Oyuncuların üzerinde bildiğiniz üzere Minecraft ID'leri mevcut oluyor.
Biz bunu kaldırıyoruz ve yerine karakterinizi yaratırken ki isimi yerleştiriyoruz. Yani kafanızın üzerinde, örnek veriyorum "Lynax_" yazması yerine benim karakter adım yazacak; "Xxxxx_Yyyyy" şeklinde. Ayrıca savaş kuralları dahilince olan yaralıların savaş bölgesine geri dönmesi karışıklığı için, ölen oyuncularının isminin hemen altında yarım saatlik bir "Yaralı" eki olacaktır. Ayrıca hiçbir yan mod istemiyor. Sistem hala yapım aşamasında.

Elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Felloward

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Rol ortamını kurtaracak sunucu. Zaten bu söylediklerinizi başarabileceğinize inanıyorum ve eminim. Kimse alınmasın ama Bukkittürk'ün son versiyonu hayal kırıklığıydı.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alımları klasik test soruları üzerinden değilde serverde soru-cevap ve uygulmalarla alsanız bu olur işte :)