BlueBuildTeam-The Castle

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şatonun çatısı ,kale duvarları,ağaçlar,yaptığınız ortam hariç iyi ama benim gözüm yoruldu nedense incelerken Bu benim şahsi düşüncem.

EjderCraft_AliTartan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şatonun çatısı ,kale duvarları,ağaçlar,yaptığınız ortam hariç iyi ama benim gözüm yoruldu nedense incelerken Bu benim şahsi düşüncem.
Gözünüzün Yorulması Shader Packin Hd olmasından Dolay Bunun icin üzgünüm Daha iyi bir shader pack önerirseniz birdahakine onunla cekerim daha cok build yapıcagız. Yorumunuz icin Tşk

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Düzenlendi.

Moderatör tarafından düzenlendi:

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Düzenlendi

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Düzenlendi

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ağaçlar hiç olmamış , Kale girişindeki o duvarlar fazla basit durmuş. Ayrıca yaptğın desenler gözü çok yoruyor. Kale de ise çatılar olmamış. Ve kale yerine bir binaya benzettim . Kalede duvarlarında hoş olmayan detaylar var. Geliştirmelisin.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Ağaçlar olmamış.Daha doğal gözükebilir.Birde çatıya eğim vermeyi denedinizmi.

EjderCraft_AliTartan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Forumda espiri stoku mu bitti ?
Hayır Sunlar olmamıs Su konuda GEliştirmelisin demen gerekirken gelmiş bize burda dalga geciyorsun Bu arkadasımız gibi yazabilirdin.
Ağaçlar hiç olmamış , Kale girişindeki o duvarlar fazla basit durmuş. Ayrıca yaptğın desenler gözü çok yoruyor. Kale de ise çatılar olmamış. Ve kale yerine bir binaya benzettim . Kalede duvarlarında hoş olmayan detaylar var. Geliştirmelisin.

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ağaçlar olmamış.Daha doğal gözükebilir.Birde çatıya eğim vermeyi denedinizmi.
Bencede Öle ama bir şey diyicem size Siz bu Türkiyede en iyisi Olabilirsiniz ama Bazı İnsanlarda çabalıyor onlara biraz daha samimi davranabilirsiniz nerede görsem böle build takımlarını kötülüyorsunuz biraz emeğe saygı arkadaşlar..
Not: Tarafsızım

Bnm Sahsi Görüsüm Orman olmamıs dierleri iyi.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Siz Nasil birisiniz anlamiyorum kendinizden başka herkezin yaptigi size kötü geliyo ?
Elbette hayır.Eksiklerini söylediğimizde bunları dikkate alıp kendini geliştireceğine ters anlıyorsan bence build teamini kapa.Eksik ve hatalarını söyledik sadece.