Rylecls_75
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Şatonun çatısı ,kale duvarları,ağaçlar,yaptığınız ortam hariç iyi ama benim gözüm yoruldu nedense incelerken Bu benim şahsi düşüncem.
Gözünüzün Yorulması Shader Packin Hd olmasından Dolay Bunun icin üzgünüm Daha iyi bir shader pack önerirseniz birdahakine onunla cekerim daha cok build yapıcagız. Yorumunuz icin TşkŞatonun çatısı ,kale duvarları,ağaçlar,yaptığınız ortam hariç iyi ama benim gözüm yoruldu nedense incelerken Bu benim şahsi düşüncem.
SEUS V10.1 Ultra ya da prewiev <3Gözünüzün Yorulması Shader Packin Hd olmasından Dolay Bunun icin üzgünüm Daha iyi bir shader pack önerirseniz birdahakine onunla cekerim daha cok build yapıcagız. Yorumunuz icin Tşk
Saolun öneriniz icinSEUS V10.1 Ultra ya da prewiev <3
Hayır Sunlar olmamıs Su konuda GEliştirmelisin demen gerekirken gelmiş bize burda dalga geciyorsun Bu arkadasımız gibi yazabilirdin.Forumda espiri stoku mu bitti ?
Ağaçlar hiç olmamış , Kale girişindeki o duvarlar fazla basit durmuş. Ayrıca yaptğın desenler gözü çok yoruyor. Kale de ise çatılar olmamış. Ve kale yerine bir binaya benzettim . Kalede duvarlarında hoş olmayan detaylar var. Geliştirmelisin.
Ağaçlar hiç olmamış , Kale girişindeki o duvarlar fazla basit durmuş. Ayrıca yaptğın desenler gözü çok yoruyor. Kale de ise çatılar olmamış. Ve kale yerine bir binaya benzettim . Kalede duvarlarında hoş olmayan detaylar var. Geliştirmelisin.
Bencede Öle ama bir şey diyicem size Siz bu Türkiyede en iyisi Olabilirsiniz ama Bazı İnsanlarda çabalıyor onlara biraz daha samimi davranabilirsiniz nerede görsem böle build takımlarını kötülüyorsunuz biraz emeğe saygı arkadaşlar..Ağaçlar olmamış.Daha doğal gözükebilir.Birde çatıya eğim vermeyi denedinizmi.
Üstte arkadaşlar eksikleri söylemiş onu bile sert karşılamışsınız anlıyorum siziHayır Sunlar olmamıs Su konuda GEliştirmelisin demen gerekirken gelmiş bize burda dalga geciyorsun Bu arkadasımız gibi yazabilirdin.
Elbette hayır.Eksiklerini söylediğimizde bunları dikkate alıp kendini geliştireceğine ters anlıyorsan bence build teamini kapa.Eksik ve hatalarını söyledik sadece.Siz Nasil birisiniz anlamiyorum kendinizden başka herkezin yaptigi size kötü geliyo ?