Küçük Çocuklar Hakkında

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burada 'abi' diye anilan kisileri savunan herkes abitir. Acik ve net.

Normal bi cocuk olan kufur etmez bi kere. Bazi yabanci cocuklarin videolarini izliyorum bizim Turkiyede isim yapmis 'BurakOyunda', 'MuratAbiGF' gibi isimlerden daha iyi videolari var. Kufur etmiyor, belli bir konu koymus onu anlatiyo saga sola sapmiyor. Baskalarini kotuleyen seyler soylemiyor. Bide bizimkilere bak buyukler bile abi.
MuratAbiGF ve Burak oyunda çok kaliteli kanallar değiller bana sorarsan. O kanalların en büyük sorunu rezil izleyici kitlesi. Geçen hafta MuratAbiGF nin videolarından birine "Buna ne diye beğeni atılır?" şeklinde yorum attım ve affedersiniz ama ebeme kadar sövdüler. Daha ne dediklerini bilmiyorlar. Tüm kanallarda ortak olan bir sorun daha var küfür. Küfür video sırasında seyirciyi eğlendirme amaçlı arada bir söylenebilir(Abartılmamak şartıyla.) fakat anlamsızca ağır küfürler sürekli edilince videoyu oyunla hiçbir alakası olmayan bir şeye çeviriyor öyle kanallarıda izleyen kitlenin yaş grubuda ortada zaten.

Bisa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hiç kimse başlığı görünce heyecanlanmadı mı?:)
Ben :( ama iceri girince husran[DOUBLEPOST=1405075320,1405075218][/DOUBLEPOST]
MuratAbiGF ve Burak oyunda çok kaliteli kanallar değiller bana sorarsan. O kanalların en büyük sorunu rezil izleyici kitlesi. Geçen hafta MuratAbiGF nin videolarından birine "Buna ne diye beğeni atılır?" şeklinde yorum attım ve affedersiniz ama ebeme kadar sövdüler. Daha ne dediklerini bilmiyorlar. Tüm kanallarda ortak olan bir sorun daha var küfür. Küfür video sırasında seyirciyi eğlendirme amaçlı arada bir söylenebilir(Abartılmamak şartıyla.) fakat anlamsızca ağır küfürler sürekli edilince videoyu oyunla hiçbir alakası olmayan bir şeye çeviriyor öyle kanallarıda izleyen kitlenin yaş grubuda ortada zaten.
Aslinda bence kufurun bile bir edebi var onu en iyi kullanan Xeonen'den Salih abi

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0
Burada 'abi' diye anilan kisileri savunan herkes abitir. Acik ve net.

Normal bi cocuk olan kufur etmez bi kere. Bazi yabanci cocuklarin videolarini izliyorum bizim Turkiyede isim yapmis 'BurakOyunda', 'MuratAbiGF' gibi isimlerden daha iyi videolari var. Kufur etmiyor, belli bir konu koymus onu anlatiyo saga sola sapmiyor. Baskalarini kotuleyen seyler soylemiyor. Bide bizimkilere bak buyukler bile abi.
bu konudaki kesinlikle en mantıklı yorum :)

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben :( ama iceri girince husran[DOUBLEPOST=1405075320,1405075218][/DOUBLEPOST]
Aslinda bence kufurun bile bir edebi var onu en iyi kullanan Xeonen'den Salih abi
Türkiye' de gerçekten oyunu çok iyi oynayarak onbinlerce abone yapması zor. Çünkü insanlar küfür olmassa eğlenmiyor.

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0

Bunlar hep Recep İvedik tarzi tuvalet kulturu ve kufurle isim yapiyorlar. Cocuklarin uzak oldugu bir konu oldugu icin onlara ilgi cekici ve komik geliyor. Recep İvedik filmini izleyen 8-14 yas arasi cocuklari akliniza getirin o sacma gulus tarzini taklit etmeye calisiyorlar, kufurleri oldugu gibi kullaniyorlar. Buda o tarz iste. Yani suc cocuklarda degil buyuklerde aslinda. Cocuklar buyuklerinden gorduklerini uygularlar cunku.

LightingDead

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
(12 yaşındayım)Türkiye'de sanal alemde çocuklara hiç saygı yok." daha oynamayı bilmiyon,bebe," gibi şeyler kullanıyorlar çocuğun hevesini kaçırıyorlar belki kanalı 1-2 yıl sonra büyük bir kanalı olacak? ama yok hemen videoya "videon berbat, sen video çekme" felan diyorlar.ulan videoyu beğenmediysen sadece "sesinde kısık geliyor,video kalitesi düşük" gibi nazikçe diyebilirsin oda hemen düzeltip yeni bir video çeker.(alakasız ama bir arkadaşla minecraft oynuyorduk skype konuşuyorduk 3 kez yaya 30 lv enchant bastım ama hepsinde punch 1 geldi üzüldüm sonra ağlama bebe dedi çağrıyı sonlandırdı bende konuşmaya çalıştım özür dilerim dedim reddetti hatta birisinde bsg bebe dedi)[DOUBLEPOST=1405560488,1405560115][/DOUBLEPOST]
videoda "Youtube" yazan yere tıklayın;
benim paylaştığım bir video biraz aşağı inerseniz benim yazdığım yorum:
"çaldı falan diyince artık silicem videoyu yeter lan video benimmi dedim"
yorumda "lan" dememin sebebi videodaki yorumlara bakarsanız görürsünüz.
yazdığım yorumda yanıtlara bakın. gördünüzmü? nekadar saygısız bir ortamdayız
(yanıtlardaki son 2 kişi beni savunuyor onu gördüm)

LightingDead

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
eskiden zagun gaming diye bi kanal vardı videolarını telefondan çekiyordu abi falan demedimde çok güldüm :D işte bunun gibi kişiler video çekmeyi beceremiyen kişiler

Bisa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İstersen bak youtube kanalımda kanallar bölümünde gösteriyorum. %90 ından fazlası yabancı.
O yasda bir insan nasil yabanci kanal izler ? ben 15 yasinda olmama ragmen zor anliyorum konusma ingilizcesini ya yurt disdinda yasiyorsun yada anne baba yabanci ...?

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi güzel noktaya değinmişsinde yorum atanlarının bir kısmı aynı şeyi kendi yapıyor ?