şu an süresiz ban atmakta çünkü yetkililer tarafından manuel bir sistem. Eklentiyi otomatikleştirirsem belirli aralıklı banlar ekleyebilirim.Süreli mi yoksa sınırlı mı ban atıyo ve attığı banın süresini belirleyebiliyomuyuz ?
yanlız plugin harika olmuş serverime ekledim çok işe yarıyor oyuncular iyice pıstılar süper bir eklenti emeğine sağlık.şu an süresiz ban atmakta çünkü yetkililer tarafından manuel bir sistem. Eklentiyi otomatikleştirirsem belirli aralıklı banlar ekleyebilirim.
Aynen öyle yapacağım. Daha otomatik ve daha ayarlanabilir olucak.@>>TheLegend<< Aslında Puanlara Göre Ban Ayarlasan Gayet Güzel Olur.
Örnek Veriyorum
1. Tavsiyem : 50 puanda 7 gün ban, 100 puanda 20 gün ban ve 150 puanda 60 gün ban Bunlar Gerçektende Güzel Olabilir.
2. Tavsiyem : Oluşturduğu Config.yml sine Ayarlanabilir Puanlar, Uyarılar ve Banlanacağı Gün Sayısı Ekleyebilirsin.
Dostum bence kufur ettikçe puan artsın mesela; o.c diyince 3 puan p*c diyince 1 puan çıksın ana, baci kufurlerde 2-3 puan artsın mantıklı olurAynen öyle yapacağım. Daha otomatik ve daha ayarlanabilir olucak.
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sana yakınık Intel pentium 4İnternetimde sıkıntım yok (Allah'a şükür.)
Benim tek sıkıntım bilgisayar. Aynı hızda aynı fatura ödeyen ttnetli bir arkadaşımda video yükleme denememde 30 dakikalık olmasına rağmen yaklaşık 50 dakika sürdü. Örneğin ben; bilgisayarı yeni açtığımda veya bir süredir açık fakat bir süre dinlenmiş olursa, harika bir şekilde forumda gezinebiliyorum fakat bir programdan, oyundan, filmden yeni çıkmışsam ve hele bilgisayar ısınmışsa foruma tıkladığımda garanti veriyorum ki 10 dakikadan erken girmez. Tek sıkıntım bilgisayar. Ama kıyamıyorumda. Yani yeni bilgisayar alsam bile asla bunu ne satarım nede başkasına veririm. Manevi değeri var artık bu bilgisayarın. Doğduğum günden beri bu bilgisayarı kullanıyorum ben. Küçüklük videolarım var böyle emekleye emekleye gelip bilgisayar düğmesine basıp sandalyeye tırmanmaya çalışmam falan. Bu bilgisayar benim tek gerçek aşkım. Geçen gün sevgilime bilgisayarım benim dedim diye havalara uçtu o derece seviyorum.
Kodlarını görmedim ama şöyle bir şey yapılabilir.şu an süresiz ban atmakta çünkü yetkililer tarafından manuel bir sistem. Eklentiyi otomatikleştirirsem belirli aralıklı banlar ekleyebilirim.
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bukkit.getSever().dispatchCommand(getServer().getConsoleSender,
getConfig.getString("UYARMA_SINIRI_KOMUTU").replace("%oyuncu%", "oyuncu.getName()"));
UYARMA_SINIRI_KOMUTU: 'tempban %oyuncu% 1d Uyarı puanı sınırına ulaştığınız için bir gün uzaklaştırma cezası aldınız!'
Olabilir; @>>TheLegend<<Kodlarını görmedim ama şöyle bir şey yapılabilir.
PHP:Bukkit.getSever().dispatchCommand(getServer().getConsoleSender, getConfig.getString("UYARMA_SINIRI_KOMUTU").replace("%oyuncu%", "oyuncu.getName()"));
Böylece Config dosyasında şu şekilde oyuncuya gerekli cezayı verebilecekler.
Config.yml:PHP:UYARMA_SINIRI_KOMUTU: 'tempban %oyuncu% 1d Uyarı puanı sınırına ulaştığınız için bir gün uzaklaştırma cezası aldınız!'
İlk başta, "kullaniciVerileri" adlı klasör içinde kullanıcı başına yaml dosyaları vardı daha sonraki aşamada yav niye uğraşıyorum confige yaz gitsin diyerek, sunucuya giren oyuncu daha önce hiç girmediyse config dosyası içerisinde "Oyuncular" başlığı altında isimi eklenir. Fakat bu eklentiye iyice bir güncelleme yapmayı düşünüyorum ve ilk sırada bu vardı.Acaba uyarı puanlarını kaydettiği yer config'mi videoyu izleyecek vakit bulamadım yoksa özel bir .txt'mi hazırladınız?
Kalite yeterince düşük dahada düşürürsem 2mp kamera ile monitör kaydından farkı olmazVideo boyutlarını düşürebilirsin. "Fraps ile çekilen videoların boyutlarını küçültme" diye arama yaparsan bulursun.
Kalitede düşüyor. hiçbir sıkıştırıcı kaliteyi düşürmeden bir şeyi sıkıştıramaz, ne güzel öğrenmiş oldunuz.Kalite düşmüyor sadece boyut düşüyor.