Uyarı-Puanlari - Kullanıcılarınızı Uyarı Puanları İle Korkutun! Basit Cezalandırma Sistemi.

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Süreli mi yoksa sınırlı mı ban atıyo ve attığı banın süresini belirleyebiliyomuyuz ?
şu an süresiz ban atmakta çünkü yetkililer tarafından manuel bir sistem. Eklentiyi otomatikleştirirsem belirli aralıklı banlar ekleyebilirim.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@>>TheLegend<< Aslında Puanlara Göre Ban Ayarlasan Gayet Güzel Olur.
Örnek Veriyorum :)
1. Tavsiyem : 50 puanda 7 gün ban, 100 puanda 20 gün ban ve 150 puanda 60 gün ban Bunlar Gerçektende Güzel Olabilir.
2. Tavsiyem : Oluşturduğu Config.yml sine Ayarlanabilir Puanlar, Uyarılar ve Banlanacağı Gün Sayısı Ekleyebilirsin.

>>TheLegend<<

En iyi cevaplar
4
@>>TheLegend<< Aslında Puanlara Göre Ban Ayarlasan Gayet Güzel Olur.
Örnek Veriyorum :)
1. Tavsiyem : 50 puanda 7 gün ban, 100 puanda 20 gün ban ve 150 puanda 60 gün ban Bunlar Gerçektende Güzel Olabilir.
2. Tavsiyem : Oluşturduğu Config.yml sine Ayarlanabilir Puanlar, Uyarılar ve Banlanacağı Gün Sayısı Ekleyebilirsin.
Aynen öyle yapacağım. Daha otomatik ve daha ayarlanabilir olucak.

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnternetimde sıkıntım yok (Allah'a şükür.)
Benim tek sıkıntım bilgisayar. Aynı hızda aynı fatura ödeyen ttnetli bir arkadaşımda video yükleme denememde 30 dakikalık olmasına rağmen yaklaşık 50 dakika sürdü. Örneğin ben; bilgisayarı yeni açtığımda veya bir süredir açık fakat bir süre dinlenmiş olursa, harika bir şekilde forumda gezinebiliyorum fakat bir programdan, oyundan, filmden yeni çıkmışsam ve hele bilgisayar ısınmışsa foruma tıkladığımda garanti veriyorum ki 10 dakikadan erken girmez. Tek sıkıntım bilgisayar. Ama kıyamıyorumda. Yani yeni bilgisayar alsam bile asla bunu ne satarım nede başkasına veririm. Manevi değeri var artık bu bilgisayarın. Doğduğum günden beri bu bilgisayarı kullanıyorum ben. Küçüklük videolarım var böyle emekleye emekleye gelip bilgisayar düğmesine basıp sandalyeye tırmanmaya çalışmam falan. Bu bilgisayar benim tek gerçek aşkım. Geçen gün sevgilime bilgisayarım benim dedim diye havalara uçtu o derece seviyorum.
Sana yakınık Intel pentium 4
896 MB RAM
Ati radeon express 200 series

Haline şükret :D

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
şu an süresiz ban atmakta çünkü yetkililer tarafından manuel bir sistem. Eklentiyi otomatikleştirirsem belirli aralıklı banlar ekleyebilirim.

Kodlarını görmedim ama şöyle bir şey yapılabilir.
PHP:
Bukkit.getSever().dispatchCommand(getServer().getConsoleSender,
getConfig.getString("UYARMA_SINIRI_KOMUTU").replace("%oyuncu%", "oyuncu.getName()"));

Böylece Config dosyasında şu şekilde oyuncuya gerekli cezayı verebilecekler.
Config.yml:
PHP:
UYARMA_SINIRI_KOMUTU: 'tempban %oyuncu% 1d Uyarı puanı sınırına ulaştığınız için bir gün uzaklaştırma cezası aldınız!'

karakent

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kodlarını görmedim ama şöyle bir şey yapılabilir.
PHP:
Bukkit.getSever().dispatchCommand(getServer().getConsoleSender,
getConfig.getString("UYARMA_SINIRI_KOMUTU").replace("%oyuncu%", "oyuncu.getName()"));

Böylece Config dosyasında şu şekilde oyuncuya gerekli cezayı verebilecekler.
Config.yml:
PHP:
UYARMA_SINIRI_KOMUTU: 'tempban %oyuncu% 1d Uyarı puanı sınırına ulaştığınız için bir gün uzaklaştırma cezası aldınız!'
Olabilir; @>>TheLegend<<

>>TheLegend<<

En iyi cevaplar
4
Aynı şeyi düşündüm hatta ilk başlarda yapmıştım bile fakat nedense bu şekilde daha iyi olacağını düşündüm. Daha pratik veya daha otomatik bir fikir bulamazsam elbette bunu uygulayabilirim

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Acaba uyarı puanlarını kaydettiği yer config'mi videoyu izleyecek vakit bulamadım yoksa özel bir .txt'mi hazırladınız?

>>TheLegend<<

En iyi cevaplar
4
Acaba uyarı puanlarını kaydettiği yer config'mi videoyu izleyecek vakit bulamadım yoksa özel bir .txt'mi hazırladınız?
İlk başta, "kullaniciVerileri" adlı klasör içinde kullanıcı başına yaml dosyaları vardı daha sonraki aşamada yav niye uğraşıyorum confige yaz gitsin diyerek, sunucuya giren oyuncu daha önce hiç girmediyse config dosyası içerisinde "Oyuncular" başlığı altında isimi eklenir. Fakat bu eklentiye iyice bir güncelleme yapmayı düşünüyorum ve ilk sırada bu vardı.

>>TheLegend<<

En iyi cevaplar
4
Video boyutlarını düşürebilirsin. "Fraps ile çekilen videoların boyutlarını küçültme" diye arama yaparsan bulursun.
Kalite yeterince düşük dahada düşürürsem 2mp kamera ile monitör kaydından farkı olmaz