Bu eklenti bir bloğu yukarıdan aşağı doğru düşürdüğü için WG'li alana koyamazlar, WG'li alanlar chunklardır ve 1 chunkın yüksekliği 256'dır ki bunun üstüne blok koyulamaz.WGli Alana Block Koyabilirlermi ? veya Faction Claimi Varken
Bu eklenti bir bloğu yukarıdan aşağı doğru düşürdüğü için WG'li alana koyamazlar, WG'li alanlar chunklardır ve 1 chunkın yüksekliği 256'dır ki bunun üstüne blok koyulamaz.WGli Alana Block Koyabilirlermi ? veya Faction Claimi Varken
Denemedim ama muhtemelen koyulamaz.
expand vert yapmadık var sayalım, yukarıdan aşağı grief yapılamaz mı wgnin bittiği yerde?Bu eklenti bir bloğu yukarıdan aşağı doğru düşürdüğü için WG'li alana koyamazlar, WG'li alanlar chunklardır ve 1 chunkın yüksekliği 256'dır ki bunun üstüne blok koyulamaz.
expand vert yapmadık var sayalım, yukarıdan aşağı grief yapılamaz mı wgnin bittiği yerde?
Yüksek bir yapı olmadığı sürece koymazlar çünkü blok koyarken bir bloğun üstüne sağ tıklıyorsunuz havaya değilexpand vert yapmadık var sayalım, yukarıdan aşağı grief yapılamaz mı wgnin bittiği yerde?
Bura TürkiyeYüksek bir yapı olmadığı sürece koymazlar çünkü blok koyarken bir bloğun üstüne sağ tıklıyorsunuz havaya değil![]()
Tamam da sen niye kızdın şimdiO Sizin Dİkkatsizliğiniz. Bu Plugini Kullanacaksanız Ya //expand vert Kullanacaksınız Yada WG'li Alanın 1 Kare Fazlasınıda WG'liyeceksiniz...
-İyi Forumlar-
Kızmadım Ki Bilgilendirme Ama Öyle Anlamak İstiyorsan KızabilirimBura Türkiye1x1 kule yaparlar yine de yaparlar
Tamam da sen niye kızdın şimdi![]()
Sen bana bu işler için nereden başlamam gerektiğini söylesene bi!Bu eklentiyi birlikte geliştirebiliriz @ZekiKos 'da kabul ederse. Ben yeni bir kaç ekleme yaptım fakat ne yazık ki kabul etmezse sizide boşa umutlandırmak istemem. Hayırlısı neyse o olsun![]()
Java'ya eklenti yazma amacıyla başladım bunun için ilk olarak Java öğrenmenin kolay olacağını düşündüm Türkçe baya kaynak vardı İrfan ve diğerlerinin bana önerdiği kanallardan biri Sinan abinin kanalıydı kendisi güzel fakat biraz yavaş gitsede mükemmel bir sunumu var. İlk 23 bölümü izledim fakat sonra eklenti yazabilecek seviyeye geldiğim için izlemeyi bıraktım kendisine çok teşekkürler videonun linkiSen bana bu işler için nereden başlamam gerektiğini söylesene bi!Java için bildiğin güzel kaynakları anlat msla .ss. s
Evet bayağı yavaş anlatımı vardı biliyorum bu adamıJava'ya eklenti yazma amacıyla başladım bunun için ilk olarak Java öğrenmenin kolay olacağını düşündüm Türkçe baya kaynak vardı İrfan ve diğerlerinin bana önerdiği kanallardan biri Sinan abinin kanalıydı kendisi güzel fakat biraz yavaş gitsede mükemmel bir sunumu var. İlk 23 bölümü izledim fakat sonra eklenti yazabilecek seviyeye geldiğim için izlemeyi bıraktım kendisine çok teşekkürler videonun linkidaha sonra eklenti yapmaya yönelik bir kaç yabancı video izledim.
Ne demek bir sorununuz olursa pek zor olmayan Skript'de yardım ettiğim gibi bundada edebilirimEvet bayağı yavaş anlatımı vardı biliyorum bu adamıTamam ben tekrar başlıyorum bu adamı izlemeye (cool)[DOUBLEPOST=1405464636,1405464596][/DOUBLEPOST]#Teşekkürler