Zekikos Pluginleri - Artık her şey yer çekimine kapılacak!

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bu eklenti bir bloğu yukarıdan aşağı doğru düşürdüğü için WG'li alana koyamazlar, WG'li alanlar chunklardır ve 1 chunkın yüksekliği 256'dır ki bunun üstüne blok koyulamaz.
expand vert yapmadık var sayalım, yukarıdan aşağı grief yapılamaz mı wgnin bittiği yerde?

xXDavcerXx

damnant quod non intelligunt.
En iyi cevaplar
1
expand vert yapmadık var sayalım, yukarıdan aşağı grief yapılamaz mı wgnin bittiği yerde?

O Sizin Dİkkatsizliğiniz. Bu Plugini Kullanacaksanız Ya //expand vert Kullanacaksınız Yada WG'li Alanın 1 Kare Fazlasınıda WG'liyeceksiniz...

-İyi Forumlar-

A

Asigo64

Ziyaretçi
peki redstone devreleri ne tepkii veriyor redstone merdiveni falan yapınca yada piston tarafından ittirilen bloklar ben denemedim çünkü serverim yok :D

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bu eklentiyi birlikte geliştirebiliriz @ZekiKos 'da kabul ederse. Ben yeni bir kaç ekleme yaptım fakat ne yazık ki kabul etmezse sizide boşa umutlandırmak istemem. Hayırlısı neyse o olsun :D

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bu eklentiyi birlikte geliştirebiliriz @ZekiKos 'da kabul ederse. Ben yeni bir kaç ekleme yaptım fakat ne yazık ki kabul etmezse sizide boşa umutlandırmak istemem. Hayırlısı neyse o olsun :D
Sen bana bu işler için nereden başlamam gerektiğini söylesene bi! :D Java için bildiğin güzel kaynakları anlat msla .ss. s

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Sen bana bu işler için nereden başlamam gerektiğini söylesene bi! :D Java için bildiğin güzel kaynakları anlat msla .ss. s
Java'ya eklenti yazma amacıyla başladım bunun için ilk olarak Java öğrenmenin kolay olacağını düşündüm Türkçe baya kaynak vardı İrfan ve diğerlerinin bana önerdiği kanallardan biri Sinan abinin kanalıydı kendisi güzel fakat biraz yavaş gitsede mükemmel bir sunumu var. İlk 23 bölümü izledim fakat sonra eklenti yazabilecek seviyeye geldiğim için izlemeyi bıraktım kendisine çok teşekkürler videonun linki
daha sonra eklenti yapmaya yönelik bir kaç yabancı video izledim.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Java'ya eklenti yazma amacıyla başladım bunun için ilk olarak Java öğrenmenin kolay olacağını düşündüm Türkçe baya kaynak vardı İrfan ve diğerlerinin bana önerdiği kanallardan biri Sinan abinin kanalıydı kendisi güzel fakat biraz yavaş gitsede mükemmel bir sunumu var. İlk 23 bölümü izledim fakat sonra eklenti yazabilecek seviyeye geldiğim için izlemeyi bıraktım kendisine çok teşekkürler videonun linki
daha sonra eklenti yapmaya yönelik bir kaç yabancı video izledim.
Evet bayağı yavaş anlatımı vardı biliyorum bu adamı :D Tamam ben tekrar başlıyorum bu adamı izlemeye (cool)[DOUBLEPOST=1405464636,1405464596][/DOUBLEPOST]#Teşekkürler

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Evet bayağı yavaş anlatımı vardı biliyorum bu adamı :D Tamam ben tekrar başlıyorum bu adamı izlemeye (cool)[DOUBLEPOST=1405464636,1405464596][/DOUBLEPOST]#Teşekkürler
Ne demek bir sorununuz olursa pek zor olmayan Skript'de yardım ettiğim gibi bundada edebilirim :D