Sabah ve yatsıları bazen kaçırabiliyorum
İyi Saat Kur Ozaman.Ayrıca yalan söylemen için bir neden göremiyorum
Sabah ve yatsıları bazen kaçırabiliyorum
Anlaya saz anlamayana davul zurna az sana daha laf anlatmayacağım çünkü anlamıyorsun etrafında cehalet kalkanı var daha kalkmamış belli.Kusura bakmayın ben yapıyorum içimde kalmasın prezervatif kullanmayınca bunlar oluyor dikkat arkadaşlar konudan aboneliği de aldım gerisinide okumam artık
O zaman konu kapatilmaliydi tartışma çıkacağı belliydiForumun kullanım sözleşmesindeki (Üye olurken okuyun denilen) 8. maddeye göre (Her türlü din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmak ve bu konuda tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır. ) bu tarz konuların ve yorumların atılması forumumuzda kesinlikle yasaktır lütfen bunlara dikkat edin arkadaşlar, sadece kural olduğu için değil, ahlaksızlık olduğu için.
Rapor ettim umarım en yakın vakit kapanır.O zaman konu kapatilmaliydi tartışma çıkacağı belliydi
Forumun kullanım sözleşmesindeki (Üye olurken okuyun denilen) 8. maddeye göre (Her türlü din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmak ve bu konuda tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır. ) bu tarz konuların ve yorumların atılması forumumuzda kesinlikle yasaktır lütfen bunlara dikkat edin arkadaşlar, sadece kural olduğu için değil, ahlaksızlık olduğu için.
bir şey Anlamadım
Avukat olmayı düşünüyorum zatenOo Mahkemedeki Hakimler Gibi Konuştun .d
Bkz ''Türk ceza kanununun falanfilanınca maddesinin falan filannıncı fıkrasına dayanarak...''
Avukat olmayı düşünüyorum zatenfakat mühendislikte arka planda duruyor .s
Bu arada lütfen konuyu değiştirmeyelim.
E onuda onuncuyu paylaşan anlasın artik .Oo Mahkemedeki Hakimler Gibi Konuştun .d
Bkz ''Türk ceza kanununun falanfilanınca maddesinin falan filannıncı fıkrasına dayanarak...''[DOUBLEPOST=1405459021,1405458935][/DOUBLEPOST]
bir şey Anlamadım
E onuda onuncuyu paylaşan anlasın artik .
1 izlemediysen nerden biliyorsun 2 sana değil zatenDoctor Who falan izlemedim
1 izlemediysen nerden biliyorsun 2 sana değil zaten
O konu benim .DBurada bir konuda görmüştüm öyle yazdığını o dilin adını söylüyordu ve hadi çevirin falan diyordu.Bende merak edip google'dan araştırdım.Orda zaten ilk çıkan yerde Doctor Who Türkiye forumu çıkmıştı.