Hristiyanlara Allah dedirttim :D

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kusura bakmayın ben yapıyorum içimde kalmasın prezervatif kullanmayınca bunlar oluyor dikkat arkadaşlar konudan aboneliği de aldım gerisinide okumam artık
Anlaya saz anlamayana davul zurna az sana daha laf anlatmayacağım çünkü anlamıyorsun etrafında cehalet kalkanı var daha kalkmamış belli.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Forumun kullanım sözleşmesindeki (Üye olurken okuyun denilen) 8. maddeye göre (Her türlü din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmak ve bu konuda tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır. ) bu tarz konuların ve yorumların atılması forumumuzda kesinlikle yasaktır lütfen bunlara dikkat edin arkadaşlar, sadece kural olduğu için değil, ahlaksızlık olduğu için.

mehmoking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumun kullanım sözleşmesindeki (Üye olurken okuyun denilen) 8. maddeye göre (Her türlü din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmak ve bu konuda tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır. ) bu tarz konuların ve yorumların atılması forumumuzda kesinlikle yasaktır lütfen bunlara dikkat edin arkadaşlar, sadece kural olduğu için değil, ahlaksızlık olduğu için.
O zaman konu kapatilmaliydi tartışma çıkacağı belliydi

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

Oo Mahkemedeki Hakimler Gibi Konuştun .d

Bkz ''Türk ceza kanununun falanfilanınca maddesinin falan filannıncı fıkrasına dayanarak...''[DOUBLEPOST=1405459021,1405458935][/DOUBLEPOST]
bir şey Anlamadım

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Oo Mahkemedeki Hakimler Gibi Konuştun .d

Bkz ''Türk ceza kanununun falanfilanınca maddesinin falan filannıncı fıkrasına dayanarak...''
Avukat olmayı düşünüyorum zaten ^_^ fakat mühendislikte arka planda duruyor .s
Bu arada lütfen konuyu değiştirmeyelim.