İyi Bir Builder Olmak İstiyorum. Yardım Edin

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl okumadı anlamadım en azından resim varmı falan diye baksa :D botmu la bu :D

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya biriniz servera çağırsın birileriyle build yapmak istiyorum :D

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana gerçekten bir tavsiye vereyim;
Tutorial izlemek filan bahane. Bu işe atılmak isteyen zaten tutorial ve benzeri şeyleri izler ama iyi bir mimar olmak için gereken tek şey HayalGücüdür. HayalGücün yoksa yaptığın şeyler boşa !

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doğru söylüyosun. Fakat bence Hayal Gücü doğuştan olan bir şey değildir. Gözlemle gelişebilir diye düşünüyorum. Bu işi çok seviyorum. Birileriyle yaparsam daha çok eğleniceğimi düşünüyorum.

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim 3 Yaşımda Logolarım Vardı Ne Evler Yapardım :)
Logo deyince birden site logosu sandım :D[DOUBLEPOST=1405598184,1405598139][/DOUBLEPOST]
Doğru söylüyosun. Fakat bence Hayal Gücü doğuştan olan bir şey değildir. Gözlemle gelişebilir diye düşünüyorum. Bu işi çok seviyorum. Birileriyle yaparsam daha çok eğleniceğimi düşünüyorum.
Bu arada bende acemiyim ve bende gelişmek istiyorum Ronin'e çok özeniyorum beraber build öğrenmeliyiz bence? Özel mesajdan konuşalım.[DOUBLEPOST=1405598240][/DOUBLEPOST]Ayrıca server açarım ikimiz build yaparız. Portlu server olur.

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben pluginlerden anlıyorum hatta kendi pluginlerimi yazıyorum örneğin SonOyuncu'nun (reklam için özür) ÇakmaLobi sistemini kendim pluginle yazdım.

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayalgücü sabun gibidir, kullandıkça köpürür. Elinde sabun olmazsa köpürtecek bir şey bulamazsın :)