AxcelaD
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
Ya, bir insanın konuyu okumadan post kasmak için yazdığı mesaj bu kadar mı bellir olur??? En azından bi konuyu veya başlığını okuyup öyle mesaj yazsaymışsın...Güzel olmuş kardeşim
Ya, bir insanın konuyu okumadan post kasmak için yazdığı mesaj bu kadar mı bellir olur??? En azından bi konuyu veya başlığını okuyup öyle mesaj yazsaymışsın...Güzel olmuş kardeşim
Hahaha aynen yaYa, bir insanın konuyu okumadan post kasmak için yazdığı mesaj bu kadar mı bellir olur??? En azından bi konuyu veya başlığını okuyup öyle mesaj yazsaymışsın...
İlk mesajında uyarı alacak.Hahaha aynen ya![]()
dzzt.404 not found.Güzel olmuş kardeşim
Logo deyince birden site logosu sandımBenim 3 Yaşımda Logolarım Vardı Ne Evler Yapardım![]()
Bu arada bende acemiyim ve bende gelişmek istiyorum Ronin'e çok özeniyorum beraber build öğrenmeliyiz bence? Özel mesajdan konuşalım.[DOUBLEPOST=1405598240][/DOUBLEPOST]Ayrıca server açarım ikimiz build yaparız. Portlu server olur.Doğru söylüyosun. Fakat bence Hayal Gücü doğuştan olan bir şey değildir. Gözlemle gelişebilir diye düşünüyorum. Bu işi çok seviyorum. Birileriyle yaparsam daha çok eğleniceğimi düşünüyorum.