Çok türü var ^^ İnanmıyorsan konumu terk edebilirsin ^^[DOUBLEPOST=1405683933,1405683674][/DOUBLEPOST]Beyler o değil de foruma kayıtlar kapalı mı?Ya şu kinezinin kaç türü var anlamıyorum. Herkes yazıyor da tek işe yaradığı yer dolandırıcılık.
Çok türü var ^^ İnanmıyorsan konumu terk edebilirsin ^^[DOUBLEPOST=1405683933,1405683674][/DOUBLEPOST]Beyler o değil de foruma kayıtlar kapalı mı?Ya şu kinezinin kaç türü var anlamıyorum. Herkes yazıyor da tek işe yaradığı yer dolandırıcılık.
Sapık?Sapık -.-"
Bunlar bos isler
dur deniyimÇok türü var ^^ İnanmıyorsan konumu terk edebilirsin ^^[DOUBLEPOST=1405683933,1405683674][/DOUBLEPOST]Beyler o değil de foruma kayıtlar kapalı mı?
Seni neden unuttukları belli oldu (!)Ve bunu gören +15 yaş altı çocuklar kendilerinin bir şeyler yapabilip daha doğrusu kendilerini bir şey sanıp bu işi yapmaya çalışacaklar sonucunda ise kendilerine ağır zararlar vericekler.
Senin tarafındayım karşiim ^^Ve bunu gören +15 yaş altı çocuklar kendilerinin bir şeyler yapabilip daha doğrusu kendilerini bir şey sanıp bu işi yapmaya çalışacaklar sonucunda ise kendilerine ağır zararlar vericekler.
Bazen insanlara doğruları söylemek onlara yanlış geliyor. Eğer bütün doğruları anlatsaydım şu an da sen belki de hiç kineziyle uğraşmayacaktın (uğraşmıyorsunki saten.)Seni neden unuttukları belli oldu (!)
Yazasım geldiBeni Neden yazdın![]()
NARUTOYA SOYLE O SANA OGRETIR GOZ RENGINI DEISTIRMEYI AYNI PAİN GİBİ KYUUBI GIBI OLURSUN BUNE MK GERCEK DEIL BOLE SEYLER VE GUNAH NARUTOVE ÇAKRA
![]()
Değil kardeş, değil ._.Olm Jutsu Kullanuın Daha Iyı Ne KınezısıHem Kinezi Gunah Deılmı ?
+1Varsa ben yapabiliyorum diyen kendine güvenen adres vereyim bide önümde yapsın video çekmekle olmuyor bunlar.