Magical Wands 1.0[Bi' bakın hele!]1.7.2

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bizzat bet şahidiyim eclipse kullanıyor...
Arkadaşım arkadaşın dili yok mu? Ne bu savunmalar pek çözemedim şüphelenmedimde zaten. Kodları inceledim arkadaş cidden kendi kodladıysa tebrik ederim fakat bir program ile yaptıysa tebriğimi geri alıyorum.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Java ile mi yaptınız yoksa Mod Creator ile mi?
KadirBerk'in dediği gibi mod creatorları sevmem ve kullanmam.Elle eclipse ile kodlayarak yaptım.Zaten modu indirip dosyalarına(.class)bakacak olursanız farkı anlarsınız.Ayrıca enerji sistemi ve direkt olarak gui ve container yapmanın mod creatorlara ekleneceğini sanmıyorum.(kullanmam da zaten.)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
KadirBerk'in dediği gibi mod creatorları sevmem ve kullanmam.Elle eclipse ile kodlayarak yaptım.Zaten modu indirip dosyalarına(.class)bakacak olursanız farkı anlarsınız.Ayrıca enerji sistemi ve direkt olarak gui ve container yapmanın mod creatorlara ekleneceğini sanmıyorum.(kullanmam da zaten.)
Baya başarılı olmuş ilk defa böyle bir eklenti gördüm Türkler tarafından yapılan hayırlısıyla plugin işinden kurtulayım bende paylaşırım bir kaç şey :)

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Baya başarılı olmuş ilk defa böyle bir eklenti gördüm Türkler tarafından yapılan hayırlısıyla plugin işinden kurtulayım bende paylaşırım bir kaç şey :)
Bu mod sadece büyücülük modları ile yaptığım şeylerin bir kısmı.Başka bir modum var büyücülükle alakalı ondaki çoğu şeyi buna da geçireceğim genel bir toplama olacak.Tabii yeni şeyler de ekleyeceğim.Ama şuanlık mod benim için yarım gibi gözüküyor.

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Mesaj yazmadım ancak moda devam etmeni umuyorum ve kaplamalar konusunda sıkıntı yaşarsan bana ulaşabilirsin.
Sent from my NOKIA Lumia 820 using Tapatalk.

BroGolem35

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu mod sadece büyücülük modları ile yaptığım şeylerin bir kısmı.Başka bir modum var büyücülükle alakalı ondaki çoğu şeyi buna da geçireceğim genel bir toplama olacak.Tabii yeni şeyler de ekleyeceğim.Ama şuanlık mod benim için yarım gibi gözüküyor.
Thaumcraft gibi mi?