- En iyi cevaplar
- 0
ingilicem çok da iyi değildirTeesüf ederim. Unattianable![]()
ingilicem çok da iyi değildirTeesüf ederim. Unattianable![]()
İyi olmasına gerek yok konuya baksan bulurduningilicem çok da iyi değildir![]()
hafızamda iyi değil . Kısaca malım benİyi olmasına gerek yok konuya baksan bulurdun![]()
@AlichosTR eclipse`den başka program tanımaz !Java ile mi yaptınız yoksa Mod Creator ile mi?
Sana sormadım arkadaşın kendisine sordum.@AlichosTR eclipse`den başka program tanımaz !
Arkadaşım arkadaşın dili yok mu? Ne bu savunmalar pek çözemedim şüphelenmedimde zaten. Kodları inceledim arkadaş cidden kendi kodladıysa tebrik ederim fakat bir program ile yaptıysa tebriğimi geri alıyorum.Bizzat bet şahidiyim eclipse kullanıyor...
KadirBerk'in dediği gibi mod creatorları sevmem ve kullanmam.Elle eclipse ile kodlayarak yaptım.Zaten modu indirip dosyalarına(.class)bakacak olursanız farkı anlarsınız.Ayrıca enerji sistemi ve direkt olarak gui ve container yapmanın mod creatorlara ekleneceğini sanmıyorum.(kullanmam da zaten.)Java ile mi yaptınız yoksa Mod Creator ile mi?
Baya başarılı olmuş ilk defa böyle bir eklenti gördüm Türkler tarafından yapılan hayırlısıyla plugin işinden kurtulayım bende paylaşırım bir kaç şeyKadirBerk'in dediği gibi mod creatorları sevmem ve kullanmam.Elle eclipse ile kodlayarak yaptım.Zaten modu indirip dosyalarına(.class)bakacak olursanız farkı anlarsınız.Ayrıca enerji sistemi ve direkt olarak gui ve container yapmanın mod creatorlara ekleneceğini sanmıyorum.(kullanmam da zaten.)
/Gamemode 1 yazmak haftalarmı sürüyor?tüm asaların özelliklerini tek bir asada toplayalım.Ama ölümüne zor olsun haftalarca uğraşalım .d
hayır. Gamemode 1 yazınca ne olacağını ayarlamak haftalar sürüyor...So good...[DOUBLEPOST=1405729523,1405729470][/DOUBLEPOST]
/Gamemode 1 yazmak haftalarmı sürüyor?
Bu mod sadece büyücülük modları ile yaptığım şeylerin bir kısmı.Başka bir modum var büyücülükle alakalı ondaki çoğu şeyi buna da geçireceğim genel bir toplama olacak.Tabii yeni şeyler de ekleyeceğim.Ama şuanlık mod benim için yarım gibi gözüküyor.Baya başarılı olmuş ilk defa böyle bir eklenti gördüm Türkler tarafından yapılan hayırlısıyla plugin işinden kurtulayım bende paylaşırım bir kaç şey![]()
Thaumcraft gibi mi?Bu mod sadece büyücülük modları ile yaptığım şeylerin bir kısmı.Başka bir modum var büyücülükle alakalı ondaki çoğu şeyi buna da geçireceğim genel bir toplama olacak.Tabii yeni şeyler de ekleyeceğim.Ama şuanlık mod benim için yarım gibi gözüküyor.