Olmuyosa Olmuyodur. Ben Kaç Yıldır Bakıyom 1 Kez Bile Hamachisiz Server Kuramadım .s.sOnu denedim. Güvenlik duvarını kapatmayı vs. denedim onları geç[DOUBLEPOST=1405776427,1405776300][/DOUBLEPOST]Biriniz skypesini versin işe yaramış mı deniyelim.[DOUBLEPOST=1405777536][/DOUBLEPOST]YA SERVERİN HOSTUNU NE BİLİYİM PORTUNU FALAN AYARLAMAYI BİLEN BİRİ SKYPESİNİ VEREBİLİR Mİ YA DA EKLESİN BENİ LÜTFEN YA !
Yalanmı ? ! ? Sen şunu bi izlesene (Bu arada ben bu yöntemlen server kurdumArkadaşım Senin Serverin Çözümü Yok !!
Yıllardır Bizlere Portlu Server Yapılabilir Diye Yalanlar Atıyorlar !!
Bu Aslın O Kadar Mümkün Değil !!
Sana Tafsiyem Hamachili Server Kur !!
YapacağınTek Şey Hamachiyi İndirmek Bir Ağ Kurmak Ve Server Dosyasından Hamachi ipini Server İp Kısmına Yazmaktır !!
Sonra İnsanları Kurduğun Ağa Girmesini Sağla Sonrada Rahatlıkla Serverine Girebilirler !!
LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE
No-ip Türkiyede yasaklandığı için insanların servere girmesi için DNS değiştirmesi gerekir kardeşim maalesef. Bende no-ip yöntemiyle kurdum ama yok. AçılmadıYalanmı ? ! ? Sen şunu bi izlesene (Bu arada ben bu yöntemlen server kurdum)