Bukkit Serverin Kapalı Gözükme Sorunu

Lebiosa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bukkit sevrer açtım ve dışardan birisi serverime giremiyor. Can't connect to server hatası veriyor. Eğer kesin bir çözüm varsa yazın çünkü ümitlerim tükeniyor :(

BravePower

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Port Veya Hamachi

Hangisini Kullandınız Sölerseniz Yardımcı Olabilirim.

Lebiosa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Port kullanıyorum 25565 olarak
ama port yönlendirme kısmına falan giriyorum uygulamaya Minecraft yazınca (uygulama kısmına) zaten böyle bir uygulama mevcut diyor sağdaki listede oyunun adı yok. Ben bunun üzerine Simple Port fowarding adlı programı yükledim hesapta port açık gözüküyor ama sanırım etkisi yok yardım olursanız gerçekten minnetar olurum çünkü 1-2 senedir bununla uğraşıyorum

modem AirTies

Olmasa bile kafa yorduğunuz için şimdiden teşekkürler :D

BravePower

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bende Airtes Kullanıyorum

Başlat > Çalıştır > Cmd > İpconfig Yazıyorsun Cmd'ye
Sonra Ordan Varsayılan Ağ Geçidi Numaran Neyse İnternete Link Kısmına Giriyorsun
Senden Şife İster Hiçbişe Yazmadan Tamam de Eğer Olmasa TTNET Yaz
Ondan Sonra Port Yonlendirme
TCP/UDP
25565 yapıcaksın
Sonra Rahatca Kullanabilrsin

! Ellerimle Yazdım # Alıntı Degildir !

@ İyi Forumlar @

Lebiosa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben de aynı şekilde olmasada yakın bir şekilde yaptım. Şöyle;

Varsayılan Ağ Geçidi Numaramı arattım AirTies modemin arayüzüne girdim. Orada NAT var alt kategorisinde de port yönlendirmeye girdim. 4 kutucuk var hepsine 25565 yazdım fakat uygulama kısmına Minecraft yazdığım zaman bir önceki yorumumdaki gibi oluyor.

LÜTFEN YARDIM EDİN. :([DOUBLEPOST=1405758657,1405720687][/DOUBLEPOST]Sanırım düzelttim ama biri girmediği için anlayamıyorum BravePower skype varsa verir misin ?

Lebiosa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Onu denedim. Güvenlik duvarını kapatmayı vs. denedim onları geç :D[DOUBLEPOST=1405776427,1405776300][/DOUBLEPOST]Biriniz skypesini versin işe yaramış mı deniyelim.[DOUBLEPOST=1405777536][/DOUBLEPOST]YA SERVERİN HOSTUNU NE BİLİYİM PORTUNU FALAN AYARLAMAYI BİLEN BİRİ SKYPESİNİ VEREBİLİR Mİ YA DA EKLESİN BENİ LÜTFEN YA !

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Onu denedim. Güvenlik duvarını kapatmayı vs. denedim onları geç :D[DOUBLEPOST=1405776427,1405776300][/DOUBLEPOST]Biriniz skypesini versin işe yaramış mı deniyelim.[DOUBLEPOST=1405777536][/DOUBLEPOST]YA SERVERİN HOSTUNU NE BİLİYİM PORTUNU FALAN AYARLAMAYI BİLEN BİRİ SKYPESİNİ VEREBİLİR Mİ YA DA EKLESİN BENİ LÜTFEN YA !
Olmuyosa Olmuyodur. Ben Kaç Yıldır Bakıyom 1 Kez Bile Hamachisiz Server Kuramadım .s.s

xXxXxLoggyxXxXx

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım Senin Serverin Çözümü Yok !!
Yıllardır Bizlere Portlu Server Yapılabilir Diye Yalanlar Atıyorlar !!
Bu Aslın O Kadar Mümkün Değil !!
Sana Tafsiyem Hamachili Server Kur !!
YapacağınTek Şey Hamachiyi İndirmek Bir Ağ Kurmak Ve Server Dosyasından Hamachi ipini Server İp Kısmına Yazmaktır !!
Sonra İnsanları Kurduğun Ağa Girmesini Sağla Sonrada Rahatlıkla Serverine Girebilirler !!
LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE

♪≤V4m91r3≥♪

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım Senin Serverin Çözümü Yok !!
Yıllardır Bizlere Portlu Server Yapılabilir Diye Yalanlar Atıyorlar !!
Bu Aslın O Kadar Mümkün Değil !!
Sana Tafsiyem Hamachili Server Kur !!
YapacağınTek Şey Hamachiyi İndirmek Bir Ağ Kurmak Ve Server Dosyasından Hamachi ipini Server İp Kısmına Yazmaktır !!
Sonra İnsanları Kurduğun Ağa Girmesini Sağla Sonrada Rahatlıkla Serverine Girebilirler !!
LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE-LİKE
Yalanmı ? ! ? Sen şunu bi izlesene (Bu arada ben bu yöntemlen server kurdum :) )

EgeN7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Portlu sunucular kurulabilir, fakat VPS ve VDS sunucular gibi tutmaz, rahatlıkla oynanamaz.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Port daha önce açılmış :) server ip (server.properties deki) kısma pc`nin ipsini yaz. ardından internete my ip yaz ve ordaki ip yi arkadaşlarına ver :)