Kinezi - Biyokinezi ile Yapabileceklerimiz

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ulan cahilliğinizi gösterdiniz ya kıskandım lan (inanmayanlar) :)
Hey nigga Telekineziyi sen yapmıyorsun az ayıklatayım dedim seni :lol: daha fazla açıklama lazımmı sana? Telekineziyi sen kendi zihin gücünle yapmıyorsun o bir yalan :D[DOUBLEPOST=1405778384,1405778313][/DOUBLEPOST]
Zorin 13 yaşında.O deniyor ona bir şey demiyorsun da diğerlerine niye kızıyorsun ?
1 - Yaşım 16
2 - Kızmadığımı nereden biliyorsun? İstersen sen bir yeselectroya sor bakalım beni neden gruplarından attı.Onlara çok ağır hakaret edipte kzıdım hepsine.Buraya böyle hortlayarak kendini bir şey sanma. B)

RedShock

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hey nigga Telekineziyi sen yapmıyorsun az ayıklatayım dedim seni :lol: daha fazla açıklama lazımmı sana? Telekineziyi sen ekndi zihin gücünle yapmıyorsun o bir yalan :D[DOUBLEPOST=1405778384,1405778313][/DOUBLEPOST]
1 - Yaşım 16
2 - Kızmadığımı nereden biliyorsun? İstersen sen bir yeselectroya sor bakalım beni neden gruplarından attı.Onlara çok ağır hakaret edipte kzıdım hepsine.Buraya böyle hortlayarak kendini bir şey sanma. B)
Üstün İnsanlar grubu zaten başlı başına bir saçmalık.Ayrıca amacımın konuyu hortlatmak olduğunu nereden çıkarttın ?

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Üstün İnsanlar grubu zaten başlı başına bir saçmalık.Ayrıca amacımın konuyu hortlatmak olduğunu nereden çıkarttın ?
1 - Konuyu Hortlattın demedim neden hortladın dedim. (fırladın)
2 - Seninde fail üstüne fail attığını kanıtlıyorum ;
Sen bana ''Zorin 13 yaşında.O deniyor ona bir şey demiyorsun da diğerlerine niye kızıyorsun'' diyorsun fakat o kızdığım diğer insanlara hangi konuda kızıyorum ben acaba? Ve şu anki konumuzla ne alakası var? Buradan bir kıskançlık mı yoksa gıcık olmamı çıkıyor acaba?

LupanSxyen

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
O Kadar iyi Bildim Tam 12 den Vurmusum :D[DOUBLEPOST=1405778945,1405778815][/DOUBLEPOST]Zorinde Aptalın Teki Aslında BiyoKineziyi Eğlence Gibi Değerlendiriyo Kendi Kendine Zarar Vercek Farkında deyil
Bunlar Oyun , Eğlence deyil !

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
O Kadar iyi Bildim Tam 12 den Vurmusum :D[DOUBLEPOST=1405778945,1405778815][/DOUBLEPOST]Zorinde Aptalın Teki Aslında BiyoKineziyi Eğlence Gibi Değerlendiriyo Kendi Kendine Zarar Vercek Farkında deyil
Bunlar Oyun , Eğlence deyil !
Aslında ''Üstün İnsanlar'' grubunda ki herkes bunu eğlence sanıyor ve onları ağır bir şekilde uyarmama rağmen beni takmadılar o zaman o kişilere soruyorum siz Cin Çarpması nasıl bir his biliyormusunuz?[DOUBLEPOST=1405779080][/DOUBLEPOST]
Benim Çakram Sana Ağır Gelmesin :D
Benimkisi kalpten çarpar B)

LupanSxyen

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında ''Üstün İnsanlar'' grubunda ki herkes bunu eğlence sanıyor ve onları ağır bir şekilde uyarmama rağmen beni takmadılar o zaman o kişilere soruyorum siz Cin Çarpması nasıl bir his biliyormusunuz?
Knk sen Bİliyonmu D:[DOUBLEPOST=1405779289,1405779083][/DOUBLEPOST]Nededn Sustunuz :( :creeper::creeper::creeper::creeper::creeper::creeper::creeper::notch::domuz::koyun::iskelet::örümcek::zombi::ecehver::çerçeve::epantolon::apantolon:dpantolon::lav::demir::tçapa::ekask::barut::altın::cam::fırın::sgül::çakmak::çtaş::tüy::yaprak:

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Knk sen Bİliyonmu D:
Çarptı ki soruyorum bu cahillere.hiçbir şeyden haberleri yok bu çocukların. Daha ben dün ben bir video paylaştım Uri Geller hakkında hiç adamın gözlerine dikkat ettinizmi? Adam şaşı çünkü bu telekinezi işini zihin gücüyle yapmıyor/yapmıyorlar.Bu işi yapan şeyler Cinler ayıldınız mı şimdi? Onun gibiler Cinleri kontrol ederek bu işi başarıyorlar ve şu anda Uri Geller dünyadaki en ünlü mentalist daha doğrusu Telekinezi kullanan birisi fakat Nina Kulagina'nınkini anlayamadım.onlar Cinleri kontrolleri altına almaya çalışırken çarpıyor Cinler onları.

LupanSxyen

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çarptı ki soruyorum bu cahillere.hiçbir şeyden haberleri yok bu çocukların. Daha ben dün ben bir video paylaştım Uri Geller hakkında hiç adamın gözlerine dikkat ettinizmi? Adam şaşı çünkü bu telekinezi işini zihin gücüyle yapmıyor/yapmıyorlar.Bu işi yapan şeyler Cinler ayıldınız mı şimdi? Onun gibiler Cinleri kontrol ederek bu işi başarıyorlar ve şu anda Uri Geller dünyadaki en ünlü mentalist daha doğrusu Telekinezi kullanan birisi fakat Nina Kulagina'nınkini anlayamadım.onlar Cinleri kontrolleri altına almaya çalışırken çarpıyor Cinler onları.
KnkSi BiyoKinezi Benim İşim :D Onda Vücuduna Tam Hükmetmen Gerek :D