Kinezi - Biyokinezi ile Yapabileceklerimiz

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
KnkSi BiyoKinezi Benim İşim :D Onda Vücuduna Tam Hükmetmen Gerek :D
Ben çocukluğumdan beri Bio Kinesis denen şeyle uğraşıyormuşum da haberim yokmuş. Cin çarpması sonucu o şoklan ayarlarım daha doğrusu nasıl bir şey olucağıma karar verip çalıştığım şey gerçekleşti. Yakın zamanda size göstereceğim o çarpmanın etkisini. Ben mesela gözlerimi burnuma doğru bitiştiremiyorum.Çünkü sağ gözüm sabit kalıyor sol gözüm geliyor ve şaşı gibi duruyorum.

LupanSxyen

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben çocukluğumdan beri Bio Kinesis denen şeyle uğraşıyormuşum da haberim yokmuş. Cin çarpması sonucu o şoklan ayarlarım daha doğrusu nasıl bir şey olucağıma karar verip çalıştığım şey gerçekleşti. Yakın zamanda size göstereceğim o çarpmanın etkisini. Ben mesela gözlerimi burnuma doğru bitiştiremiyorum.Çünkü sağ gözüm sabit kalıyor sol gözüm geliyor ve şaşı gibi duruyorum.
Knk Seni Cin Çarpmamış Becermiş Bildiğin :D[DOUBLEPOST=1405779620,1405779579][/DOUBLEPOST]
Sen benim istatisliklerime baktınmı? Unutmadan birde kayıt Tarihime bak bir zahmet :lol:
Banane Canısı :D

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Cogu Kişi İnanmıyo Bence inanmasınlarda Bide ONlarlamı Ugrascaz her gün knk şeyimi büyüttüm gibi konular açaralar :D
Sen de işi dalgaya alıyorsun ciddiye almıyorsun sonucunu sende ağır ödeyebilirsin dikkat et derim.Bu işin şakası da olmaz oyunu da.

LupanSxyen

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen de işi dalgaya alıyorsun ciddiye almıyorsun sonucunu sende ağır ödeyebilirsin dikkat et derim.Bu işin şakası da olmaz oyunu da.
Ben Zaten Cezamı Çektim Eski Olaylra Bakarsan Sol Kolumdan 1 Hafta Yattım Hastaneden Valla Hiç Üzgünde deyilim bu kadar güldüğümü bakma Bunlar ciddi işler şamataya vuruyoruz burda :D