- En iyi cevaplar
- 0
Bu Foto Beğenilmez mi?
Bu Foto Beğenilmez mi?
gta sıkıyor ya sevmiyorum cosmcte ben skywars oynuyorumGta Oynayak Gelin CosmicCrafttaNeyse ben sonoyuncuda saklambaça dalcam
![]()
Tebrikler çatal kaşık seti kazandın !100.000 konuyu açtım Resepsiyona![]()
Ei Aferin100.000 konuyu açtım Resepsiyona![]()
evet farkındayı zHep aynı kişilerin konuştuğunun farkındasınız değil mi ?
İsterseniz Skype'den falan görüşün.Herkes için daha iyi olur.
Bende tam konu Jacks Sparrow la alakalı diyecektim![]()
alın konu![]()
Ney?@Bestia oynuyon mu ?![]()
Hep aynı kişiler konuşuyor çünkü bu bir Sohbet konusu ve bizde canımız sıkılmasın diye muhabbet ediyoruz Saten konunun adından da belli.Hep aynı kişilerin konuştuğunun farkındasınız değil mi ?
İsterseniz Skype'den falan görüşün.Herkes için daha iyi olur.
Silahlı hunger[DOUBLEPOST=1405820409,1405820331][/DOUBLEPOST]Ney?
Hep aynı kişiler konuşuyor çünkü bu bir Sohbet konusu ve bizde canımız sıkılmasın diye muhabbet ediyoruz Saten konunun adından da belli.
hayır burada her türlü sohbet var hatta bunla bir tartışma çıkmıştı moderatorler arasında JusticeWhip doğruladı burası genel olarak konuşabiliceğimiz yer.Genel Sohbet / Kafe : Minecraft ile ilgili konularda sohbet edebileceğiniz ve tartışabileceğiniz genel sohbet bölümü/kafe.
Genel derken hepsini kapsıyor ve bu konu minecraftla ilgili değil ayrıca senin amacın nedir?Bu konuyu arşive aldırtıp eğlencemizimi kesmek istiyorsun?Hoşunamı gidiyor?[DOUBLEPOST=1405820461,1405820413][/DOUBLEPOST]Genel Sohbet / Kafe : Minecraft ile ilgili konularda sohbet edebileceğiniz ve tartışabileceğiniz genel sohbet bölümü/kafe.
Ben hayatımda hiç modlu MineCraft oynamadım oynamayıda istiyorum ama bu bende hayal gibi bir şey olduSilahlı hunger[DOUBLEPOST=1405820409,1405820331][/DOUBLEPOST]
hayır burada her türlü sohbet var hatta bunla bir tartışma çıkmıştı moderatorler arasında JusticeWhip doğruladı burası genel olarak konuşabiliceğimiz yer.
modlu değil la serverGenel derken hepsini kapsıyor ve bu konu minecraftla ilgili değil ayrıca senin amacın nedir?Bu konuyu arşive aldırtıp eğlencemizimi kesmek istiyorsun?Hoşunamı gidiyor?[DOUBLEPOST=1405820461,1405820413][/DOUBLEPOST]
Ben hayatımda hiç modlu MineCraft oynamadım oynamayıda istiyorum ama bu bende hayal gibi bir şey oldu![]()