Mayınkarft_
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Küfür Kısaltması Kullandığın Rapor Edildi.
Dikkat Ederim Bidahakine.Ciddi misin ya? Neyse öyle diyorsan öyledir şunu da belirtiyim karşılaştırma yapılmasından nefret ederim![]()
Küfür Kısaltması Kullandığın Rapor Edildi.
Dikkat Ederim Bidahakine.Ciddi misin ya? Neyse öyle diyorsan öyledir şunu da belirtiyim karşılaştırma yapılmasından nefret ederim![]()
Niye Rapor Ediyorsun ?Ya artık sus lütfen güncellemeyin şu konuyu ya! Bi sana nazik olamayacağım şu forumda asabımı bozdun zaten. Karşılaştırma yapmak kadar kaba olan bir şey yok artis.
Rapor edildin mesajları da yasak ayrıca!
Moderatör Bey Eleştirmek Suç mu Hepsi Ters Cevap Veriyor Bana, Bir şey deyincede Hemen Hırlıyolar.Bence yapı ile ilgili eleştirilere dönebilriz .Sonuçta güzelim konu da boş yere uyarı yiyorsunuz :/
Şu konuyu arşive alsak diğer asıl konuyu öne çıkarsak daha iyi olur aslındaBence yapı ile ilgili eleştirilere dönebilriz .Sonuçta güzelim konu da boş yere uyarı yiyorsunuz :/
Sebepsiz yere rapor etmedim rapor ettim mesajlarının yasak olduğunu belirttim daha fazla uzatma ve kapa çeneni artık lütfen. Gittikçe sinirleniyorum.!Niye Rapor Ediyorsun ?
Bende Seni Sebepsiz Yere Rapor Edeyim O zaman.[DOUBLEPOST=1405863752,1405863652][/DOUBLEPOST]
Moderatör Bey Eleştirmek Suç mu Hepsi Ters Cevap Veriyor Bana, Bir şey deyincede Hemen Hırlıyolar.
Pekala Moderatör Diyorsa Tabikiii..@AlphaSensei @LifeTaker_ lütfen bu konu ile ilgili tartışmayı bırakmayın.Artık yaptığınız şeyin eleştiriyi aştığını farkettiğinizi umuyorum.Yaptığınız şey şuanda birbirinizle atışmak ve bunu yaparkene yapıyı öne sürmekten başka bir şey değil.Lütfen bu tartışmayı bırakın yoksa forumdan 3 günlüğüne uzaklaştırılabilirsiniz.
https://forum.gamer.com.tr/konu/min...am-massivemine-new.212300/page-4#post-1088822 bu konudan devam etsek ? Lütfen arkadaşlar şu konuyu güncellemeyi kesinBaşyapın olmayı sonuna kadar haketmişsiz başarılarının devamını diliyorum![]()
Ne hırlaması lan doğru konuş alırım paçanı aşağıya !Niye Rapor Ediyorsun ?
Bende Seni Sebepsiz Yere Rapor Edeyim O zaman.[DOUBLEPOST=1405863752,1405863652][/DOUBLEPOST]
Moderatör Bey Eleştirmek Suç mu Hepsi Ters Cevap Veriyor Bana, Bir şey deyincede Hemen Hırlıyolar.
Konu Bitti Geç KaldınNe hırlaması lan doğru konuş alırım paçanı aşağıya !