ImprudentAxe
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
TeşekkurlerŞaka ya şaka, darılmayın hemen. Yapı cidden muhteşem. İroni geçiyordum sadece :F Şu Suru beğenmedim sadece. Başka laf yok !
TeşekkurlerŞaka ya şaka, darılmayın hemen. Yapı cidden muhteşem. İroni geçiyordum sadece :F Şu Suru beğenmedim sadece. Başka laf yok !
Hellyeah!artık expert lumberjack iz21 lvl
Bülent Ersoy mod onHALİ KULEDE,FEVKALADENİNDE FEVKİNDE![]()
Senin o mükkemmel yazından ve wallpaperlerinden iyidir.Burda kusasım geldi dediğin yapıt dünyanın en büyük forumunda TÜRK başlığı altında 3 gün 1. sırada yer aldı.Bu forumda huzursuzluk çıkarmak,kavga etmekten başka işi olmayan pisliğin tekisin.Egon ve başka münasip biryerin tavan yapmış.Ben kovmadan git bu konudan.özür dilerim.La bu ne mk kusasım geldi.
Yanlışlıkla laptobun kamerasını açtıysan normaldirLa bu ne mk kusasım geldi.
Wallpaperler ile buildler ayrı katagorilerdedir.Ve benim yaptığım wallpaperlar kendi katagorisine göre muhteşem.Senin o mükkemmel yazından ve wallpaperlerinden iyidir.Burda kusasım geldi dediğin yapıt dünyanın en büyük forumunda TÜRK başlığı altında 3 gün 1. sırada yer aldı.Bu forumda huzursuzluk çıkarmak,kavga etmekten başka işi olmayan pisliğin tekisin.Egon ve başak münasip biryeren tavan yapmış.Ben kovmadan git bu konudan.özür dilerim.
Senin içi boş olan kafana göre muhteşem.Bunca söze rağmen konuşuyorsan skype ver baya konuşturayım seni.özür dilerimlik yapma git şurdan.abi.Wallpaperler ile buildler ayrı katagorilerdedir.Ve benim yaptığım wallpaperlar kendi katagorisine göre muhteşem.
Kötü mü olmuşlar abi ?!Senin içi boş olan kafana göre muhteşem.Bunca söze rağmen konuşuyorsan skype ver baya konuşturayım seni.özür dilerimlik yapma git şurdan.abi.
Tek kelimeyle berbatlar.Senin olduğunun kesinliğide cabası.Bu benim diye başkalarının profilini veriyorsaaan.''abi''Kötü mü olmuşlar abi ?!
Emeğe azıcık saygın olsaydı bunları söylemezdin. @RedShock ve @DaxterMorgan emek hırsızı (!)Tek kelimeyle berbatlar.Senin olduğunun kesinliğide cabası.Bu benim diye başkalarının profilini veriyorsaaan.''abi''