Alamut | Prince of Persia Sand of Time | Ronin Build Team |

Beğendiniz mi ?

• Evet

Kullanılan: 57 76.0%
  • Hayır

Kullanılan: 19 25.3%

• Kullanılan toplam oy
    75
  • Anket kapatılmış .

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
La bu ne mk kusasım geldi.
Senin o mükkemmel yazından ve wallpaperlerinden iyidir.Burda kusasım geldi dediğin yapıt dünyanın en büyük forumunda TÜRK başlığı altında 3 gün 1. sırada yer aldı.Bu forumda huzursuzluk çıkarmak,kavga etmekten başka işi olmayan pisliğin tekisin.Egon ve başka münasip biryerin tavan yapmış.Ben kovmadan git bu konudan.özür dilerim.

SlashBoy18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Senin o mükkemmel yazından ve wallpaperlerinden iyidir.Burda kusasım geldi dediğin yapıt dünyanın en büyük forumunda TÜRK başlığı altında 3 gün 1. sırada yer aldı.Bu forumda huzursuzluk çıkarmak,kavga etmekten başka işi olmayan pisliğin tekisin.Egon ve başak münasip biryeren tavan yapmış.Ben kovmadan git bu konudan.özür dilerim.
Wallpaperler ile buildler ayrı katagorilerdedir.Ve benim yaptığım wallpaperlar kendi katagorisine göre muhteşem.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Wallpaperler ile buildler ayrı katagorilerdedir.Ve benim yaptığım wallpaperlar kendi katagorisine göre muhteşem.
Senin içi boş olan kafana göre muhteşem.Bunca söze rağmen konuşuyorsan skype ver baya konuşturayım seni.özür dilerimlik yapma git şurdan.abi.