Son Oyuncu Network Minecraft'ta gerçek hayatı önünüze seriyor...

Açılacak olan sunucu crack mi olsun premium mu?

• Kullanılan toplam oy
    328

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnternette gördüğünüz skin değiştirme pluginleri muhtemelen crack serverlarda çalışmaz. Biz bu sorunu çözmüştük, onun üzerinden kendimiz kodlayacağız.

Birden fazla world mantığı ile yürürüz muhtemelen. Yani şöyle belirteyim, karakter ilk açıldığında sizi tutorial (eğitim) bölümüne atacaktır. Burada kendinizi geliştirip görevler alacaksınız. Bu görevler sizi sürekli yönlendirecek. Görevleri yerine getirdikçe para kazanacaksınız. Bir süre sonra sizden ev almanızı isteyen bir görev ile karşılaşabilirsiniz. Burada emlakçı devreye girecek. Akşam arkadaşlarla konuştuktan sonra Belki ev sistemini biraz ayrıntılı anlatabilirim, ama şunu söyleyeyim, tekdüze kopyala yapıştır evler ile karşılaşmayacaksınız, evinizi kendiniz seçip kendiniz geliştireceksiniz. Ayrıca tutorial world ile evlerin olduğu world ayrı olacaktır.

Normal oyuncular 1 hesaptan kişi başı 2 karakter oluşturabilecek.
aga siz çok iyisiniz ya lafım yok :D bizde yeni yeni öğreniyoruz işte acı bize :(

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Onu Demek İstemedim Ben kardeşimle Aynı Modemi Kullanıyoruz Register Hakkı 1 tanemi 2 tanemi
Açıkçası Modemi Resetlemem gerekiyomu gerekmiyomu diye soruyum 2 hesap açmak için :D
Server premium olursa böyle bir durum olmayacak. Crack olursa da 2 adet telefon numarasına ihtiyacınız olacak. Servera giriş IP bazlı değil, telefon onaylı olacak eğer crack olursa.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Birden fazla world mantığı ile yürürüz muhtemelen. Yani şöyle belirteyim, karakter ilk açıldığında sizi tutorial (eğitim) bölümüne atacaktır. Burada kendinizi geliştirip görevler alacaksınız. Bu görevler sizi sürekli yönlendirecek. Görevleri yerine getirdikçe para kazanacaksınız. Bir süre sonra sizden ev almanızı isteyen bir görev ile karşılaşabilirsiniz. Burada emlakçı devreye girecek. Akşam arkadaşlarla konuştuktan sonra Belki ev sistemini biraz ayrıntılı anlatabilirim, ama şunu söyleyeyim, tekdüze kopyala yapıştır evler ile karşılaşmayacaksınız, evinizi kendiniz seçip kendiniz geliştireceksiniz. Ayrıca tutorial world ile evlerin olduğu world ayrı olacaktır.
Bir Mmo Oyunu Gibi Bir Şey Olacak Ozaman Mmo Zevkini Minecraftta Yaşayacağız :D

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverin açılmasını heyecanla bekliyorum :D

1500. Mesaj ! Nether Yerlisi Oldum !

MoonLightBt

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@IRFN Benden Sana Öneri CubeWorld Ve Bi Kaç Oyunun Kodlamalarını Toplayıp Kendinize Özel Oyun Yapsanız 10 Binlerce Kişi Çekersiziniz Cok Başarılı Bi Ekibiniz Var

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Bir Mmo Oyunu Gibi Bir Şey Olacak Ozaman Mmo Zevkini Minecraftta Yaşayacağız :D
Kesinlike, biz size ortamı sunacağız, siz rol yapacaksınız. Oyunu güzel hale getirmek sizlerin elinde.
Serverin açılmasını heyecanla bekliyorum :D

1500. Mesaj ! Nether Yerlisi Oldum !
Aşamaları buradan bildireceğiz. İleride ana plugin şekillendikten sonra kapalı beta sürümünü açabiliriz belki de...

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Kesinlike, biz size ortamı sunacağız, siz rol yapacaksınız. Oyunu güzel hale getirmek sizlerin elinde.
O Zaman Oyunda Farkmı Mmo Özellikler Ve Kaliteli Bir Map Bekliyoruz Her Nekadar @ByNovem Üşengeç Olsada Kendiside Diyor :) Kaliteli Bir Map Bekliyoruz :D

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
O Zaman Oyunda Farkmı Mmo Özellikler Ve Kaliteli Bir Map Bekliyoruz Her Nekadar @ByNovem Üşengeç Olsada Kendiside Diyor :) Kaliteli Bir Map Bekliyoruz :D
Map konusunda endişeniz olmasın. Minecraft zaten MMO türü bir oyun, biz burada RPG faktörünü devreye sokacağız. Oyunda birçok efekler, arkadaşlık sistemi vb. olacak...

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Map konusunda endişeniz olmasın. Minecraft zaten MMO türü bir oyun, biz burada RPG faktörünü devreye sokacağız. Oyunda birçok efekler, arkadaşlık sistemi vb. olacak...
Aklindaki plan gibi ozel bi client mod vs. olacakmi? Resource pack olacaktir bu kadar ayrinti varsa

FantoBlanko

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Serverın tam olarak ne zaman açılacağını söylersen çok mutlu olurum.Ayrıca eğer söylediğin gibiyse 6 saatimi orada geçireceğim.Birde cracklilerde girsin ama mobil onaylı olsun pls .s

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bynovem İyi Bir map bekliyoruz.
Kadronuz Çok İyi Olduğundan plugin,map sıkıntısı çekmezsiniz diye düşünüyorum.