DaxterMorgan
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Yapılan resimleriniz gayet güzel fakat zorlamak gibi olmasın,mine-imator kullanıyorsanız ve gelişme kaydetmek istiyorsanız daha ayrıntılı bir programa geçmenizi öneririmSağ ol![]()
Yapılan resimleriniz gayet güzel fakat zorlamak gibi olmasın,mine-imator kullanıyorsanız ve gelişme kaydetmek istiyorsanız daha ayrıntılı bir programa geçmenizi öneririmSağ ol![]()
C4D indiremiyorum kiYapılan resimleriniz gayet güzel fakat zorlamak gibi olmasın,mine-imator kullanıyorsanız ve gelişme kaydetmek istiyorsanız daha ayrıntılı bir programa geçmenizi öneririm![]()
Ben şahsen Mine-Imator kullanmıyorum.Hayatım boyunca da hiç kullanmadım.Ama @Ryan21 adlı arkadaşımızın çöp bilgisayarı C4D'yi kaldıramadığı için yapacak bir şey yokYapılan resimleriniz gayet güzel fakat zorlamak gibi olmasın,mine-imator kullanıyorsanız ve gelişme kaydetmek istiyorsanız daha ayrıntılı bir programa geçmenizi öneririm![]()
Hakaret etme laoBen şahsen Mine-Imator kullanmıyorum.Hayatım boyunca da hiç kullanmadım.Ama @Ryan21 adlı arkadaşımızın çöp bilgisayarı C4D'yi kaldıramadığı için yapacak bir şey yok![]()
C4D 2-3 GB affedersin ama n*h bulursunHakaret etme laoKaldırıyor aslında ama güvenilir yer yok indirmek için
Hep virüs hep virüs. Düzgün 2-3 GBlik bir yer bulsam indirecem.
Acaba en az kaç GB var?C4D 2-3 GB affedersin ama n*h bulursun![]()
Kat.ph akarBulmuştum la geçen 2.13GB ama virüslü[DOUBLEPOST=1405968265,1405967521][/DOUBLEPOST]
Acaba en az kaç GB var?
Ben bi aralar indirdiydim de iki bilgisayara format atıldı.Bulmuştum la geçen 2.13GB ama virüslü[DOUBLEPOST=1405968265,1405967521][/DOUBLEPOST]
Acaba en az kaç GB var?
Yalnız yanılıyorsun. Başarılı bir Wallpaper yapmak yüksek miktarda el becerisi, hayal gücü ve görsel hafıza ister, hayal gücü ve el becerisi bir miktar doğuştan gelir fakat plugin kodlamak aşırı derecede basittir. Bu forumda ki 10 yaşının üstünde ki herkes yapabilir. Ben ilk kodlama diline 12 yaşında başladım Python'du şu anda 15 yaşındayım ve Java'yı neredeyse sökmüş biriyim. Plugin yazarken Java ile ilgili en ufak sıkıntım olmadı. Plugin yazmak için Java bilmeye bile gerek yok. Gereken tek şey biraz kafa, azda olsa ufak bir algoritma bilgisi ve bir kaç ezber. Bunlar doğuştan gelen şeyler değil geliştirilebilir şeyler. Photoshopu açıp fırçayla yazı yazmak farkı text koyup direk yazı koymak farkıDiyorsunda o kadar övünecek bir şey değil bu yaptığın wallpaper. Sonuçta basit bir şey plugin kodlamayı denermisin onunla bu mesela kıyaslanamayacak kadar seviyesiz.
Ancak bu dediklerinin bu arkadaşın övünülecek kadar iyi bir wallpaper yaptıklarınla eşdeğer yorumlar olmadığını bilmeni isterim.Yalnız yanılıyorsun. Başarılı bir Wallpaper yapmak yüksek miktarda el becerisi, hayal gücü ve görsel hafıza ister, hayal gücü ve el becerisi bir miktar doğuştan gelir fakat plugin kodlamak aşırı derecede basittir. Bu forumda ki 10 yaşının üstünde ki herkes yapabilir. Ben ilk kodlama diline 12 yaşında başladım Python'du şu anda 15 yaşındayım ve Java'yı neredeyse sökmüş biriyim. Plugin yazarken Java ile ilgili en ufak sıkıntım olmadı. Plugin yazmak için Java bilmeye bile gerek yok. Gereken tek şey biraz kafa, azda olsa ufak bir algoritma bilgisi ve bir kaç ezber. Bunlar doğuştan gelen şeyler değil geliştirilebilir şeyler. Photoshopu açıp fırçayla yazı yazmak farkı text koyup direk yazı koymak farkıBu arada şu SlashBoy18 aslında hiçbir halt beceremeyen birinin teki yaşı küçük biraz ben yaptım falan diyor kendisi emek hırsızıdır.
O arkadaş yapmıyor.Biz yapıyoruz !Ancak bu dediklerinin bu arkadaşın övünülecek kadar iyi bir wallpaper yaptıklarınla eşdeğer yorumlar olmadığını bilmeni isterim.
Hakli @byMasterTurk İle @Crafted Çok İyi Plugin Kodluyolar onlarin yaptiklari daha ZOR.Diyorsunda o kadar övünecek bir şey değil bu yaptığın wallpaper. Sonuçta basit bir şey plugin kodlamayı denermisin onunla bu mesela kıyaslanamayacak kadar seviyesiz.
Hiç Cinema4D kullanmayı denedin mi ?Hakli @byMasterTurk İle @Crafted Çok İyi Plugin Kodluyolar onlarin yaptiklari daha ZOR.
Kullandımda. ._.Hiç Cinema4D kullanmayı denedin mi ?