S
Sergunkorowakurwa
Ziyaretçi
Dikkatimi çekti, paylaşayım dedim.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Allah diyor ki:Medyada böyle şeyler araştırılmaz.
Sünnet yararlıdır, gelenek değildir. Bilimsel olarak kanıtlanmış bir şeydir. Reel'De uzmanlara sorulduğunda medyanın tam tersi cevap verirler. O yüzden böyle şeylere pek itibar etmemek gerekir
+Sünnetin kuranda geçmemesi gibi sığırca cevap verecek arkadaşlar için hazır cevap;
[Kıyamet yaklaştıkça, yeniler, önceki âlimleri cahillikle suçlayacaktır] [İbni Asakir]
Neden o zaman insanlar`ın bazıları engelli doğuyor ? Bazı şeyleri sorgulamak da gerek. İnsanları kendi akıllarını düzgün kullanacak şekilde yaratmıştır. Kusursuz yaratmış olsaydı hiç hastalanmayalım ? O hariç kimse kusursuz değildir...Allah diyor ki:
Şüphesiz ben insanı en mükemmel şekilde yarattım. Benim yaratışım eksiksizdir.
Neden o zaman insanlar`ın bazıları engelli doğuyor ? Bazı şeyleri sorgulamak da gerek. İnsanları kendi akıllarını düzgün kullanacak şekilde yaratmıştır. Kusursuz yaratmış olsaydı hiç hastalanmayalım ? O hariç kimse kusursuz değildir...
Kafanı kullan(Kafa atma !). Hiçbirşey söylenildiği kadar karmaşık değildir...Ben de bunu düşünmüştüm ama karışıyor işler işte.
Yani sünnet gerekli bir şey mi gereksiz mi?Kafanı kullan(Kafa atma !). Hiçbirşey söylenildiği kadar karmaşık değildir...
Ama onlara sünnet oldun mu ? niye sorulmuyor değil mi ?Yani sünnet gerekli bir şey mi gereksiz mi?
Hristiyanlar sünnet olmuyor. Hayatlarından bir şey eksilmiyor.
Hz. Muhammed sünnet olmamış? hiçbir yerde yazmıyor?Ama onlara sünnet oldun mu ? niye sorulmuyor değil mi ?
Ben sünnet olmuş diye biliyorum ?Hz. Muhammed sünnet olmamış? hiçbir yerde yazmıyor?
Ben sünnet olmuş diye biliyorum ?
Beynimiz başlı başına bir harika zatenHz.Muhammed sünnet olmuştur. Sünnet hadisi şeriflerde geçer. Hadisi şeriflerde peygamber efendimizin sözüdür ^^
Allah bizi kusursuz yarattı derken, Fiziksel olarak değil. Herkesin fiziksel kusurları vardır fakat Dna'ların işleyişi insanın gözü ve en önemlisi de beynin işlenebilirliği. Bunların hepsi kusursuzdur.
Allah diyor ki:
Şüphesiz ben insanı en mükemmel şekilde yarattım. Benim yaratışım eksiksizdir.
O zaman sünnet olmak doğru mu yanlış mı?[DOUBLEPOST=1406057036,1406056767][/DOUBLEPOST]@BlackiePieMesela bu mantıkla ilerlersek, saçımızı ve tırnağımızı kesmemeli. Dişimizi de hiç fırçalamamalıyız ^^