faketaxidriver
Undead
- En iyi cevaplar
- 0
müslümanlıkta olan şeyler önceden zaten gelenekti sünnet müslümanlıktan öncede vardı kurban etmek felan
Cennet'e Kiimse Hastalanmicak Herkes Kusursuz Olacak Cennet'e [Kur'an-i Kerimde Yaziyor]Neden o zaman insanlar`ın bazıları engelli doğuyor ? Bazı şeyleri sorgulamak da gerek. İnsanları kendi akıllarını düzgün kullanacak şekilde yaratmıştır. Kusursuz yaratmış olsaydı hiç hastalanmayalım ? O hariç kimse kusursuz değildir...
Kuran-ı Kerim'de sünnet olun diye bir şey yok diye biliyorum.müslümanlıkta olan şeyler önceden zaten gelenekti sünnet müslümanlıktan öncede vardı kurban etmek felan
Kuran-ı Kerim'de sünnet olun diye bir şey yok diye biliyorum.
ya sen once profil fotonu degistirben zaten kuranda var diye demedim ki iyi oku cümleyi![]()
profil fotoğrafıma bi daha bakya sen once profil fotonu degistir![]()
?profil fotoğrafıma bi daha bak![]()
yani ordaki harekete bak demek istedim
Rapor mu etsem gülsem mi bilemedim.profil fotoğrafıma bi daha bak![]()
bilmem karar seninRapor mu etsem gülsem mi bilemedim.
Namaz kılan kişi dindar olmaz, Müslümanlık dininin görevini yerine getirmiş kişi olur. Dindarın sözlük anlamını ve manevi anlamını araştırabilirsin.Ben öyle her gün namaz kılan dindar biri değilim. Ama Allah'a inanıyorum. İnternette okududuğum konuları paylaştım.
Hem evet hem hayır. Yani hayır. Evet yani. Hayır.Nihat Hatipoğlu musunuz lan siz??
Telephone mode activated
Beynim eridi.Hem evet hem hayır. Yani hayır. Evet yani. Hayır.