Sünnet konusu

• Konuyu başlatan Sergunkorowakurwa
  • Başlangıç tarihi
En iyi cevaplar
0
müslümanlıkta olan şeyler önceden zaten gelenekti sünnet müslümanlıktan öncede vardı kurban etmek felan

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Neden o zaman insanlar`ın bazıları engelli doğuyor ? Bazı şeyleri sorgulamak da gerek. İnsanları kendi akıllarını düzgün kullanacak şekilde yaratmıştır. Kusursuz yaratmış olsaydı hiç hastalanmayalım ? O hariç kimse kusursuz değildir...
Cennet'e Kiimse Hastalanmicak Herkes Kusursuz Olacak Cennet'e [Kur'an-i Kerimde Yaziyor]

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
size bi hikaye anlatayim avcinin biri bi kus yakaliyor kus adama kendini birakirsa 3 ogut verecegini soyluyor her neyse fazla uzatmayalim adam ilk 2 ogutu htutmuyor kusda ilk 2 ogutu tuttun mu ki 3. ogutu istiyorsun diyip 3. ogutu soylemeden gidiyor. yaniabi burada bu kadar konusacaginiza gidin ogle namazini kılın bakin onun farz oldugunu hepimiz biliyoruz kuranda da yaziyor hadislerdede diyor bu kadarkesin olan ibadetlerin hepsini yapiyormuyuzda kesin olmayanlari sorguluyoruz(sorgulamaya karsi degilim demek istedigimi anlayan anlamistir)

Hallelujah

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben öyle her gün namaz kılan dindar biri değilim. Ama Allah'a inanıyorum. İnternette okududuğum konuları paylaştım.
Namaz kılan kişi dindar olmaz, Müslümanlık dininin görevini yerine getirmiş kişi olur. Dindarın sözlük anlamını ve manevi anlamını araştırabilirsin.